"kommunikáció" címkéhez tartozó bejegyzések

10 kérdés – ember a cég mögött: Temesvári Richárd

Temesvári Richárd - Websiker Ügynökség

Temesvári Richárd az az ember, aki az online világban „elveszett” mikrovállalkozóknak segít nyereséges internetes jelenlétet létrehozni. Vagyis az általa vezetett Websiker Ügynökséghez akkor is fordulhatsz, ha egészen pici vállalkozásod van, vagy akár Te magad vagy a cég.

Sőt, mi több! Mai interjúalanyunk nem pusztán online marketing tanácsadó, hanem remek kivitelező, ismertség többszörözési specialista, tréner, író és nem mellesleg négy gyermek büszke édesapja. Jelenleg egy olyan könyv megírásán dolgozik, ami igyekszik a mikrocégek számára az online marketing és a weboldalkészítés leges-legelső lépéseit a legérthetőbben leírni.

Richárd mindemellett az egyik legsikeresebb viszonteladónk, aki a Webgalambbal számos kisvállalkozásnak hozott üzleti sikereket az e-mail marketingben. Nem csoda, ha kíváncsiak vagyunk a titkaira. Ismerd meg Te is az embert a cég mögött!

Tovább a teljes bejegyzéshez »


6 csúnya hiba, amit az e-mail marketingben elkövethetsz

6 email marketing hiba

Sok apró titka van a jó e-mail marketingnek, amiket érdemes megtanulni. Van azonban legalább 6 olyan dolog, amit ha kihagysz vagy nem jól csinálsz, szinte tuti, hogy mérföldekkel rosszabb eredményeid lesznek.

Fusd át a listát! Ugye, Te nem követed el az alábbi hibákat?

Tovább a teljes bejegyzéshez »