A mezők előtt lévő ikon fölé vidd az egérmutatót a hozzájuk tartozó információk megjelenítéséért.

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Telefon:
Cégnév:
 Bár a Webgalambot sok weboldalad hírlevelezéséhez is használhatod, maga a program csak egy helyen lehet fent. Az itt megadott weboldal címen fog működni a próbaverziód, majd ha a vásárlás mellett döntesz akkor a végleges hírlevél szoftvered is. Ezért nagyon fontos, hogy pontosan add meg weboldalad címét ahová majd telepíted a Webgalambot.Honlap cím:
(Figyelem: a szoftver csak az itt megadott címre lehet telepíteni!)
 A Webgalamb telepítését ingyen elvégezzük!Kérsz telepítést?:
 A rendszer könnyen megtanulható és kezelhető, valamint részletes használati útmutató és súgó van benne. De mindezek mellett kérhetsz betanítást amikor neked vagy munkatársaidnak bemutatjuk a Webgalamb működését, funkcióit és a benne rejlő lehetőségeket. A betanításra előre egyeztett időpontban van lehetőség Skype-on keresztül 15.000 forint+áfa óradíjért.Kérsz betanítást?
A kedvező áron kívül mit vársz el a hírlevél szoftvertől?
Megjegyzés:Mi történik az űrlap elküldését követően?

Annyi lesz, hogy az adataid elküldése után kapni fogsz egy automata visszaigazolást a megrendelésről (ez marha jó ám, ilyet majd Te is csinálhatsz a Webgalamboddal). Ezután 3 munkanapon belül elküldjük a megadott weboldaladhoz az ingyenes próbaverziót, és attól a naptól kezdve indul a 30 napos próbaidő.

Ha a vásárlás mellett döntesz, postázzuk a számlát, majd a pénz beérkezését követően e-mailben küldjük el a végleges kódot, amivel utána bármikor használhatod a Webgalambodat.

A Webgalamb 6 szoftver ára csak nettó 68.900 forint, azaz bruttó 87.503 Ft.

Természetesen ha úgy döntenél, hogy mégsem vásárolod meg a szoftvert akkor nem küldjük a számlát, nincs semmi teendőd a program automatikusan leáll a 30 napos próbaidőt követően.

A megrendelés elküldésével elfogadod a szoftver licenc szerződését amelyet itt megtalálsz.