Webgalamb tudástár

vagy

A két szűrési lehetőség közül egyszerre csak egyet használhatsz!

Előfordulhatnak olyan esetek amikor szeretnéd lenullázni a feliratkozási időket. Ilyen például ha új levélsorozatot indítasz és szeretnéd, hogy azok is szépen sorban megkapják akik akár hónapokkal évekkel ezelőtt iratkoztak fel.

Mivel a levélsorozatnál a feliratkozási időhöz van kötve a levelek kiküldési ideje (pl. az első 7-nappal, aztán 14-el, 21-el, stb. ha heti sorozat) ezért egy új sorozatnál azok akik már régen iratkoztak fel nem kapják meg azokat a leveleket amelyeknek kevesebb a késleltetési ideje mint az ő feliratkozási idejük.

Erre használható az importálás során a "Feltöltés az aktuális szerveridővel" opció kiválasztása. Így fel lehet importálni az egész olvasói adatbázist úgy, hogy az aktuális szerveridő, azaz a feltöltés időpontja lesz minden olvasó feliratkozási ideje.

Tehát például ha fut egy élő levélsorozat és egy újra lenne szükség ugyanazok számára akkor egyszerűen létre kell hozni egy új csoportot, megírni bele a leveleket és időzíteni követőlevélként, majd az eredeti csoportból exportálni a feliratkozói adatokat és az új csoportba feltölteni az aktuális szerveridővel.