Előfizetéses hírlevélküldés is van a Webgalambnál!

Címkék: , , ● Nincs még hozzászólás.

Wgx hírlevélküldő

Bizony! Már kétféleképpen is használhatod Magyarország egyik legnépszerűbb profi e-mail marketing és hírlevélszoftverét. Vagyis szabadon dönthetsz a felhasználás módjáról, így nem kell pusztán emiatt más, esetleg nem megfelelő megoldást választanod.

Mi a különbség a két felhasználási mód között?

A klasszikus, egyszeri díjas (vagy dobozos) Webgalambról bizonyára hallottál…

Ez egy saját tárhelyre telepíthető profi e-mail marketing szoftver, amit 30 napig ingyen, vásárlási kötelezettség és mindenféle korlátozás nélkül kipróbálhatsz. Ha tetszik, akkor mindössze egy egyszeri és elérhető díjért hozzájuthatsz, majd további költségek nélkül használhatod. Se levélküldési díj, se havidíj, se más költség nem jár vele, így egy rövid megtérülési időszak után ingyen e-mail marketingezel. Hosszútávú használatra ezt ajánljuk.

Ismerd meg az előfizetéses konstrukciót is!
A neve: WGX

A WGX (azaz WebgalambX) mögött ugyanaz a népszerű, sokat bizonyított, profi e-mail marketing szoftver áll. Sőt, a WGX felületét is ingyen kipróbálhatod, mielőtt úgy döntesz, hogy előfizetsz. A fő különbség az, hogy itt nem kell a szoftvert telepítened, hanem bérbe veheted használtra. Ez a megoldás tehát akkor jöhet jól Neked, ha nem tudsz, vagy nem szeretnél a telepítéssel foglalkozni, mégis minimális befektetéssel e-mail marketingeznél. Kezdő, haladó és profi hírlevelezéshez is találsz feltöltőcsomagokat szokatlanul alacsony áron, a hazai és a nemzetközi piacon megszokott levélküldési díjak töredékéért. Sőt, külön figyeltünk rá, hogy a csomagok ne legyenek bonyolultak, azaz különösebb számolgatások nélkül tudj tervezni.

Neked melyik szimpatikusabb? Válassz kedvedre!


Kérdésed van? Szívesen segítünk! Keress minket bátran telefonon vagy e-mailben!
Munkanapokon 8 és 16 óra között: 06-96/519-833
kapcsolat@webgalamb.hu


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:




Nincs még hozzászólás. (szólj hozzá te is)


Szólj hozzá te is: