Vélemények a Webgalamb® Hírlevélküldő és Email Marketing Szoftverről

Fogadjunk, hogy nem tudsz olyan marketing szoftvert,
amit ennyi cégvezető, névvel és címmel ajánl!

Az interneten bárki bármit írhat, ezért mi különösen büszkék vagyunk rá, hogy mennyire sok elégedett Webgalamb felhasználótól kapunk pozitív visszajelzéseket, ajánlókat. Minden vásárlónk a nevével és elérhetőségeivel ajánlja a szoftvert, kérdezz meg bárkit, garantáljuk, hogy sikerekről fognak beszámolni amiket a Webgalamb segítségével értek el!

Ide helyhiány miatt "csak" párszáz ajánlót tettünk ki. Rengeteg pozitív vélemény és ajánlás érkezik nap mint nap. Fontos számunkra minden kedves ügyfelünk véleménye ezért közösségi oldalunkon mindet feltesszük. Nézd meg a Facebook oldalunkat is ahol több 500 cégvezető ajánja a Webgalambot!
Egy dologért haragszom csak, hogy miért gondolkodtam annyit azon, hogy kipróbáljam! Hihetetlenül felgyorsítja és hatékonnyá teszi a kapcsolattartást a meglévő és potenciális ügyfelekkel! E mellett egy "asszisztens", aki tutira naprakész.

Egy dologért haragszom csak, hogy miért gondolkodtam annyit azon, hogy kipróbáljam!

Bruchmann Zsuzsa - Makadémia Kft.
www.professzionaliskozmetika.hu
Ma is a Webgalamb mellett döntenék és ajánlom mindenkinek! Gratulálok!
Mielőtt a Webgalamb első változatát megvásároltam, más hírlevélküldő rendszereket is teszteltem. A Webgalamb tünt ideális megoldásnak, és azóta is minden tekintetben kiszolgál. Mára teljesen automatizáltam az adatok gyűjtését és a hírlevelek kiküldését.

A Webgalamb 2 rendszer számtalan hasznos szolgáltatással bővült, még hatékonyabban szolgálja a felhasználót. Ma is a Webgalamb mellett döntenék és ajánlom mindenkinek, akinek fontos, hogy rendszeresen ápolja a kapcsolatot ügyfeleivel!

Nerada Mátyás - Online Drogprevenció
www.drogprevencio.eu
Garantáltan állítom, hogy a legjobb választás volt! Jó pár éve használjuk már a webgalambot, aminek előnyeiről és hasznosságáról már sok mindent leírtak. Garantáltan állítom, hogy a legjobb választás volt, hogy a webgalamb mellett tettük le a voksot, mert hatékony és gyors.

Ami kiemelkedő még, hogy amikor segítségre van szükség a használatával kapcsolatosan, akkor többnyire azonnal vagy rövid határidőn belül nagyon készségesen és lelkiismeretesen rendelkezésre álltok. Másnak is nyugodt szívvel ajánlom!

Nagy Évi - Andromeda Travel Utazási Iroda
www.andromedatravel.hu
Használtunk már más hírlevél küldő programot, de az meg sem közelíti a WebGalamb tudását! PROFI!!!

A WebGalamb szoftver tökéletes megoldás, megalkuvások, félmegoldások nélkül! Használtunk már más hírlevél küldő programot, de az meg sem közelíti a WebGalamb tudását!

Szépek és jól használhatóak az ingyenes sablonok is, de mi egyedit rendeltünk, hogy jobban illeszkedjen weboldalunk arculatához. Megterveztük, a WebGalamb munkatársai pedig profi módon elkészítették igényünk szerint. Csodaszép lett. Aki kíváncsi rá, iratkozzon fel hírlevelünkre, meglátja! :-)

Az ügyfélszolgálat munkájával is maximálisan elégedettek vagyunk. Ha segítség kelett, elérhetőek és készségesek voltak. Egyébként maga a program megtanulása, beüzemelése egyáltalán nem bonyolult. Néhány óra alatt egy komplex, több levélből álló automata hírlevél-sorozatot el tudtunk készíteni, amit gyakorlatilag azonnal üzembe állítottuk. Teljes mértékig elégedettek vagyunk! Csak ajánlani tudjuk!!!

Dobráter Csilla és Jákób Mária
www.csokicsoda.com
Könnyen és gyorsan lehet vele egy-egy hírlevelet összeállítani és elküldeni! Webgalambot már régóta használjuk a CEO Magazin hirleveleinek a menedzselésére.

Ami különösen tetszik benne, hogy a szoftver használata kevesebb, mint egy óra alatt elsajátítható, könnyen és gyorsan lehet vele egy-egy hírlevelet összeállítani és elküldeni akár több tízezer címre. Jó szívvel ajánlom másoknak is!

Varga Zsolt lapigazgató - CEO Magazin
www.ceo.hu
Egyszerűen kezelhető! A Webgalamb 2 szoftver nagyon hatékony eszköz egy cég marketing-munkájában. Egyszerűen kezelhető, valamennyi szükséges funkció, amely szükséges a hírlevélkezeléshez, a látogatók tetszőleges adatának nyilvántartásához, megtalálható benne.

Személy szerint ahány kérdést feltettem, hogy jó lenne, ha tudná a szoftver, azt a választ kaptam, hogy a kettes verzióban benne lesz. Benne is lett, sőt annál több is. Gratulálok szoftverükhöz!

Gál Norbert - GNSoft Szoftverfejlesztő Vállalkozás
www.gnsoft.hu
Most a kezemben van egy könnyen használható rendszer! Véletlenül találtam rá a Webgalamb programra egy alkalommal és mivel szükségem lett volna egy saját levelező programra, amelynek a leprogramozása nem feltétlen előnyös számomra 150 ezer és 1 millió forint közötti áron, kicsit gondolkodtam majd lecsaptam a lehetőségre.

Végeredményként, most a kezemben van egy könnyen használható rendszer, amely automatán levezényli a feliratkozó csoportjaim felé történő állandó kommunikációt úgy, hogy visszajelzést kapok a statisztikai modul által mindenről, amely a feliratkozóimmal történik.

Varga Ákos - Falcone 2003 Bt.
www.ingatlan-info.com
Egyszerű, gyors és költséghatékony megoldás. A Webgalamb szoftver igazán kézenfekvő megoldás, minden online marketinggel foglalkozó cég számára. Egyszerű, gyors és költséghatékony megoldás.

Kosár Zoltán - Nordtek Imexco Kft.
www.nordtek.hu
Régi, elégedett felhasználójaként örömmel vettem a szoftver továbbfejlesztését. A WEBGALAMB régi, elégedett felhasználójaként örömmel vettem a szoftver továbbfejlesztését. Kifejezetten örülök a visszapattanó levelek automatikus kezelésének.

Jenei József - Dircom Elektronika Bt.
www.dircom.hu
Használatával nagyot léptünk előre! Egy éve használom a Webgalamb 1. verzióját. Ez volt az első hírlevél küldő szoftver, amit megvásároltam, és használatával nagyot léptünk előre. Különösen kedvelem az "Időzített levelek" funkciót, ami lehetővé teszi, hogy akár hónapokra előre megírjak leveleket.

Czidlina Ildikó - 3 Boczi Bt.
www.gyogyitoharmonia.hu
Hamar megszerettem a programot a rengeteg újítás miatt! Az átállás a webgalamb 1-es verziójáról kicsit körülményes, de a kezdeti nehézségek után hamar megszerettem a programot a rengeteg újítás miatt.

Az első webgalambhoz képest hatalmas előrelépés, hogy tudom, melyik felhasználó mely leveleket kapta már meg, és hogy könnyedén áthelyezhetem őket bármelyik csoportba. Weboldalam nem kedveli az ékezetes betűket, ezért mintha csak nekem találták volna ki a "Hibás karaktert tartalmazó adatok listázása" gombot.

Köszönöm kitartó munkájukat, és a megtiszteltetést, hogy régi vásárlóik ingyen jutahatnak hozzá az újításokhoz!

Sereg György - Videóvágás
www.videovagas.hu
Egyszerű! Nagyszerű! Egyszerű! Nagyszerű!
Pár óra alatt átlátható a működése és elsajátítható a működtetése.

Balogh László - Telekor Kft.
www.telekor.hu
Mindenkinek csak ajánlani tudom, ár-érték arány viszonyításában nagyobb az érték! Nekem nagyon tetszik! Az oldalam, a jogaotthon.hu most van szerkesztés alatt, beüzemeltem a Webgalamb hirlevél küldő rendszert, és a szerkesztés alatt is gyűjti a feliratkozókat. A bonusz ajándékból a popupot kicsit megszerkesztve videós feliratkozást lehet készíteni.

Köszönöm a webgalamb készítőinek, mind a szoftvert mind a segítséget amit kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ár-érték arány viszonyításában nagyobb az érték.

Oszvald Károly - Jóga Otthon
www.jogaotthon.hu
Lényegesen nagyobb tudású szoftver mint amit eddig használtam! Lényegesen nagyobb tudású szoftver mint amit eddig használtam (oldalaimban saját adminból szerkeszthető és küldhető) bár még nem volt időm minden részletét használni hamarosan teljesen átállok erre.

Gila Ádám - ÁdámKlíma
www.adamklima.hu
Most azt érzem, hogy egy fapados kocsiból átültünk egy Audi-ba. Most azt érzem, hogy egy fapados kocsiból átültünk egy Audi-ba.

Varga Péter - HORIZONT Rendezvényszervező Iroda
www.horizontiroda.hu
Teljes mértékben megfelelt az elvárásaimnak! Teljes mértékben megfelelt az elvárásaimnak, ha tudtam volna róla előbb, a jelenlegi honlapomat is másképp építem fel. Gratulálok hozzá!

Kiss Dávid - Licitbox Kft.
www.licitbox.hu
Könnyen használható és levesz a vállunkról nagyon sok munkát, ajánlom mindenkinek, aki időt és energiát akar spórolni! A www.careers-worldwide.com szállodai állásportálnak szuper jó eszköz a webgalamb software, mert könnyen használható és levesz a vállunkról nagyon sok munkát. Egy online vállalkozásnál is nagyon fontos, hogy a cég dolgozzon nekünk és nem fordítva.

Ami még nagyon tetszett: 30 napos próba időszakot is kaptunk. Igazság szerint 1 nap alatt döntöttük el, hogy megvásároljuk.

Ajánlom mindenkinek, aki időt és energiát akar spórolni, illetve annak, aki rendszert akar a vállalkozásába vinni. Köszönjük szépen!

Oprea Iulia - SC I&Zs Worldwide srl.
www.careers-worldwide.com
Se a magyar se a nemzetközi piacon nem találtam hasonló, egyszeri díjért megvásárolható rendszert! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Se a magyar se a nemzetközi piacon nem találtam hasonló, egyszeri díjért megvásárolható rendszert.

Egri Zsolt - Web-Server Kft.
www.web-server.hu
Széles felhasználási és nyomonkövetési lehetőséget biztosít kitűnő személyes segítséggel. Széles felhasználási és nyomonkövetési lehetőséget biztosít kitűnő személyes segítséggel.

Dr. Czelleng Ferenc - TQ Consulting Kft.
www.tqconsulting.hu
A szoftver minden olyan funkcióval bír amire nekem a hírlevél olvasókkal történő kapcsolta tartáshoz szükségem van! A szoftver minden olyan funkcióval bír amire nekem a hírlevél olvasókkal történő kapcsolta tartáshoz szükségem van. Sőt másra is használom. Jelentkezési lehetőséget bizonyos szolgáltatásokra.

Marik László - Délkelet Center Kft.
www.weblapstilus.hu
Szívből ajánlom mindenkinek, aki profi, és jó ár-érték aránnyal bíró megoldást keres. Az év egyik legjobb döntése volt, hogy a Webgalambot választottuk!

Sok szoftvert megnéztem a piacon, mielőtt döntöttem. A Webgalamb volt az, amelyik teljes mértékben megfelelt annak az elvárásrendszernek, amit egy hírlevél küldő programmal szemben támasztottam.

Ráadásul még az ára is messze a legjobb volt! Szívből ajánlom mindenkinek, aki profi, és jó ár-érték aránnyal bíró megoldást keres.

Szombati Orsolya - Pro Fonte Kft.
www.sales-akademia.hu
Minden alapvető dolgot tud, amit ma egy hírlevélrendszernek tudnia kell! Tökéletesen megfelel az elvárásaimnak, minden alapvető dolgot tud, amit ma egy hírlevélrendszernek tudnia kell.
Nyílván létezhet olyan igény, amit ez a szoftver nem tud, de véleményem szerint, ha valakinek nem elég hatékony a hírlevélrendszere akkor ott nem a szoftverrel van a gond, hanem a levéllel, vagy a címlistával.

Gulyás Benedek - SiteMarketing Bt.
www.blueshop.hu
Könnyen áttekinthető! A legnagyobb és leglátogatottabb magyarországi gyerekportált üzemeltetjük (három nyelvi verziójával ) és több más website-tal együtt.

A Webgalamb rendszere előtt állandó nehézségeink voltak a felhasználóink adatbázisának megbízható, naprakész kezelésével, a hírlevelek gyors szerkesztésével és kiküldésével. Azóta minden jóval egyszerűbb.

Külföldi oldalaink munkatársai is hamar elsajátították a könnyen áttekinthető rendszer kezelését. Külön köszönet illeti a Webgalamb csapatát a gyors on-line tanácsokért, amelyekre bármikor számíthatunk tőlük, ha problémánk adódik.

Fazekas Ferenc főszerkesztő - Minimax
www.minimax.hu
Webgalamb pedig nagy súlyt vesz le a vállamról Nagyon hálás vagyok a Webgalamb megalkotóinak, ez a program kényelmessé teszi a munkámat, rengeteg dolgot tud, a használata mégis pofonegyszerű. Speciális online tréningeket tartok nőknek, így kiemelten fontos számomra a tréning résztvevőivel való folyamatos kapcsolattartás és a személyesség érzésének megtartása.

Több ezer nő vesz részt egy-egy online tréningen, a Webgalamb pedig nagy súlyt vesz le a vállamról azáltal, hogy a levelek szerkesztése, a leckék kiküldése, a különböző csoportok létrehozása és kezelése mind csupán néhány mozzanat, és aztán minden megy magától a programnak köszönhetően. A munkám online részének ez adja a vázát, nem is tudom, mit kezdenék nélküle! Köszönet érte!

Sárhidai Zsófia - Zosia Art Rajzstúdió
www.zsofiasarhidai.com
Nagyon sok időt takarítottam meg a használatával! A szoftver nagyon jó, könnyen kezelhető, átlátható, nagyon sok időt takarítottam meg a használatával.

Korom Nóra - ETK Szolgáltató zRt.
www.etk-rt.hu
Praktikus és felhasználóbarát. Praktikus és felhasználóbarát. A hozzáadott érték pedig maga a szolgáltatás.

A gyors válaszadás kérdés esetén, a felhasználási tippek és a díjnyertes súgó menüpont.

Szilágyi Zsuzsa - Cegos Kft.
www.cegos.hu
Tökéletesre sikerült! Már az egyes verzió is nagyon tetszett, de a kettes úgy gondolom, hogy tökéletesre sikerült. A program rendkívül felhasználóbarát és egyszerűen öröm vele dolgozni.

Czidra Dávid
www.illemteszt.hu
Tökéletesen beváltotta a hozzá fűzött reményeinket! Weboldalunkhoz olyan megoldásra volt szükségünk amivel egyszerűen rendszerezhetjük és táblázatba menthetjük regisztráló látogatóink adatait.
A Webgalamb szoftver tökéletesen beváltotta a hozzá fűzött reményeinket, sőt olyan lehetőségeket kínál amelyre nem is gondoltunk, hogy ilyen könnyedén megoldható. A mindennapi irodai munka során pár nap alatt megtérül az ára.

Pákai László - Humán Szaktanácsadó Iroda
www.hr-pakai.hu
Egy óra alatt működött az új hírlevélrendszerem! Teljesen véletlenül találtam rá a Webgalamb nevére egy php programozói weblapon. Már régóta kerestem magyar szerverre telepíthető hírlevélrendszert, amely profin kezeli az adatbázisomat.

Szerintem ebben a műfajban egyedülálló, hogy a teljes verziót szinte azonnal kipróbálhattam a vásárlás előtt. Egy óra alatt működött az új hírlevélrendszerem. Meg is vásároltam a szoftvert.

Keresztesi Barbara - Keresztesi Produkciós Csoport
www.keresztesi.hu
A leg költséghatékonyabb hírlevél küldő rendszer! A leg költséghatékonyabb hírlevél küldő rendszer, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Anders Tamás - Prosign Bt.
www.prosign.hu
10 perc volt megtanulni a használatát és a srácok is szuperek! Akik komolyan űzik az online üzletet, tudják, hogy az igazi pénz a listában van. A vásárlókkal és érdeklődőkkel való kapcsolattartás egyik legjobb módja még mindig az email. A Webgalamb szoftvere remekül ellátja ezt a feladatot.

10 perc volt megtanulni a használatát és a srácok is szuperek! Mindig segítőkészek és türelmesek. A programot pedig folyamatosan fejlesztik. Több online bizniszben is az ő megoldásukat választottam.

Molnár Vencel - Miriad Média Kft.
www.logokiraly.hu
Jól átlátható, pontos, kézhezálló! Még csak kezdeti felhasználója vagyok a Webgalamb-nak, azonban pont ezért állíthatom, hogy jól átlátható, pontos, kézhezálló a súgója, amely nagyban segítséget nyújt a tájékozódásban.

Török Zoltán - Antibiotikum helyett
www.antibiotikum-helyett.hu
Professzionális szoftver! Könnyen megérthető, és elsajátítható a kezelése, ugyanakkor sokrétű, professzionális szoftver. Maximálisan elégedett vagyok a szoftverrel.

Eötvös József - Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál Alapítvány
www.balatongitar.hu
Egyszer kell megvenni és használható tetszés szerint! Számomra szimpatikus, hogy nem forgalomfüggően kell a szoftver használatáért fizetni, hanem egyszer kell megvenni és használható tetszés szerint.

Dr. Laboda Antal - Labodent Bt.
www.tiens.andianti.hu
Azt sajnálom, hogy csak most találtam rá erre a kiválló lehetőségre! A Webgalamb kítűnő lehetőséget kínál a hírlevelek professzionális kezelésére, különböző form-ok felvitelére! Azt sajnálom, hogy csak most találtam rá erre a kiválló lehetőségre! Köszönjük!

Szenteczki Norbert - MobCom Kft.
www.mobcom.hu
Mindent tartalmaz a rendszer, amire szükség van, sok olyan funkció van benne, ami kényelmessé teszi a munkát! Már régóta szerettünk volna egy olyan hírlevélküldő rendszert, amellyel automatizálni és személyessé tudjuk tenni a hírleveleink küldését.

Rekord idő alatt (1 nap) sikerült egy komplex 4 csoportból és egy 5 hírlevélből álló sorozat kiküldésére szolgáló rendszert kiépíteni. Mindent tartalmaz a rendszer, amire szükség van: 2 féle feliratkozási lehetőség közül választhat a látogató, a feliratkozást megköszönő és a reisztrációt megerősítő levél szintén része a rendszernek. A levelek rendszeresen kimennek anélkül, hogy külön kellene velük foglalkozni.

Nagyon szeretjük használni. Sok olyan funkció van benne, ami kényelmessé teszi a munkát. A feliratkozottak visszajelzései szerint sikerült elérni a legfőbb célunkat a személyesség érzését.

Sarok Istvánné - TNT Slim Bt.
www.tntslim.hu
A szoftver eddigi igényeinknek megfelet, mert tudtuk mit vásárolunk! A szoftver eddigi igényeinknek megfelet, mert tudtuk mit vásárolunk!

Barna László - N-System Távközlési Kft.
www.n-system.hu
Nagyon nagy sikerrel használjuk, és nagy előnye a felhasználóbarát felület. Nagyon nagy sikerrel használjuk, és nagy előnye a felhasználóbarát felület. Öröm vele dolgozni, és rabszolgákat felszabadítani!

Lázár Csaba - LCSMarketing Bt.
www.lcsmarketing.hu
Nagyon tetszik nekünk! Mindent elsőre sikerült megoldani. Igazi profi szolgáltatás. Nagyon tetszik nekünk! Mindent elsőre sikerült megoldani. Igazi profi szolgáltatás.

Garay Emőke - KFA 2008 Bt.
www.plp.hu
Első ismerkedésre is nagyon szimpatikus szoftver! Első ismerkedésre is nagyon szimpatikus szoftver, betanulás után is nagyon jók a tapasztalataim!

Nagy segítségemre volt a betanulásban Kollár Krisztián, akinek ezúton is köszönöm igen szakszerű, türelmes segítségét, gratulálok szakértelméhez!

Ajánlom mindenkinek, hiszen nekem szerintem napokat takarított meg a betanítással! A levelezőrendszer nagyon sokat tud, jóval többet, mint amire-egyenlőre-nekem szükségem van! Nagyon bízok benne, és nagyon örülök, hogy mellette döntöttem! Köszönök mindent!!

Szepesi Tamás - Fabuland Kft. - www.fabuland.hu
Ez a szoftver pont azt tudja, amit kell! Ez a szoftver pont azt tudja, amit kell.

Till Zoltán - Hatekonysag.hu Kft.
www.hatekonysag.hu
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Több éve használjuk probléma nélkül a webgalambot. Nagyon jó megnyitási arányokat érünk el a rendszerrel, spam mappát jóformán nem is ismerjük :) Az ügyfélszolgálat minden felmerülő kérdésben segített. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Kovács Zoltán - ProfiGazda.hu
www.profigazda.hu
Próbáld ki te is egy hónapig ingyen!
Kattints ide a próbaverzió megrendeléséhez!

További vélemények a Webgalambról

Mindig segítséget kaptunk, ha elakadtunk a beüzemelésben. Ma már végtelenül egyszerűen, gyorsan tudjuk használni a napi munkánk során. Gazdaságos és sok munkát levesz a vállunkról. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nagyillés Péter Pál - EUPLAZA.EU Internetáruház Kft. - www.akcioertesito.hu
Mindent megtaláltam benne, ami az eddig kipróbált hírlevélszoftverekből hiányzott.
Nagy Judit - Duplanagy Bt. - www.duplanagy.hu
Egy több egymásra épülő témát, terméket kezelő (bonyolult)hírlevélrendszert egy hét alatt automatizáltunk. Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a teljesítménnyel mind a szoftver, mind a saját részünkről. :) Különösen nagy segítség volt Kollár Krisztián személyes támogatása. Sok kérdéssel kerestem a beüzemeléskor, gyorsan kaptam számomra érthető, használható válaszokat.
Fata László - Humán Műhely Bt. - www.humanmenedzsment.hu
azért veszem meg, mert megfelelt :)
Fischer Tibor - Online Pálinka Kft. - www.onlinepalinka.hu
Korrekt, precíz és segítőkész partnert ismertem meg Önökben.
Zsolnai András - Zsolapex Bt. - www.gravomania.hu
Nagyon örülök, hogy végre találtam egy felhasználó barát hírlevélküldő szoftvert.
Csibi Tibor - Csibi Tibor Export-Import Kereskedelmi Vállalkozás - www.vedocipo.hu
Igen sok hírlevél küldő rendszert kipróbáltunk már, de végre megtaláltuk az ideálisat. Jelenleg nincs olyan funkció amit ne tudna de szükségünk lenne rá! Ajánlom másnak is szívesen.
Banffy Szabolcs - WebAruhaz Kft. - www.webaruhaz.hu
Egy igazán remek szoftvert sikerült megismerünk! Egyszerű, gyors, használatával, gördülékenyen tudjuk kivitelezni hírlevélkamányainkat!
Kormos Róbert - Pályázati Pénzek Kft. - www.gepbeszerzes.com
Végre egy könnyen használható, profi hírlevél küldő szoftver. A tudásához képest az ár elenyésző, nagyon örülök, hogy rátaláltam!
Leczki Zoltán - Marketinguniverzum - www.marketinguniverzum.hu
Nagyon jól használható a kezelőfelület, és eddig úgy látom, minden szükséges funkciót ellát, amire szükségem van. Könnyen kezelhető, érthető, esztétikus.
Szigetiné Dobi Annamária - www.onlineadozas.hu
Nagyszerű, teljesen meg vagyunk elégedve. Gratulálunk hozzá.
Seregi András - KáE Stúdió Bt. - www.kaestudio.hu
Kiválóan alkalmazható, egyszerűen felhasználható. Másokszámára is ajánlani merem. További ilyen, jól kezelhető szoftverek fejlesztését kivánom.
Magyar Balázs Tibor - TAXUS International Kft. - www.taxus.hu - www.ragadozooszton.hu
Egyszerű, könnyen átlátható, könnyen kezelhető program alapvetően elégedett vagyok a szolgáltatással.
Szalczer Péter - Gyrotech Kft. - www.zoone.hu
Elvárásainknak megfelelően működik a program, teljesen meg vagyunk vele elégedve. Egyszerű kezelhetőség, gyors, precíz, könnyen átlátható struktúra. Felhasználóbarát felület.
Paczona Attila - Öko Hungária Kft. - www.okohungaria.eu
Egyszerűen feltölthető és könnyen kezelhető.
Pahor Zsolt - GP Autó Kft. - www.pahor.hu
...teljesen üzembiztosan működik, a kezelői felülete pedig nagyon felhasználóbarát. Úgy gondoljuk pontosan ez az az eszköz amire szükségünk van. Korrekten alkalmazva ezt az eszközt jelentős segítséget jelent abban, hogy a mostani "válság" nálunk a legrövidebb időn belül végetérjen.
Köszönet a fejlesztőknek!
Kovács Ferenc - PLC Copy Kft. - plccopy.hu
Igen nagyon meg voltam elégedve a programmal, pont azt kaptam amire számítottam, és ahab a tortán hogy még az extrakéréseimet is nagyon gyorsan és hatékonyan kezelték. Köszönöm!
Szász Miklós - www.online-internet-marketing.ro
A szoftver viszonylag könnyen, egyszerűen használható és a célnak tökéletesen megfelel. Különösen jó szolgáltatás a mintalevelek létrehozhatósága és azok mentése. Tehát alapjában véve kitűnően használható a program.
Semeniuk Szabolcs - www.semszano.hu
Az OKOSEDÉNY magyarországi bevezetéséhez nélkülözhetetlen segítséget jelent a webgalamb. A rengeteg érdeklődővel a kapcsolattartást meg sem tudnánk oldani nélküle.
OKOSEDÉNY Kft. - www.okosedeny.hu
Nagyon rugalmas és összeszedett rendszer. Szép munka...
Ladányi Zoli - Club Punto Cubano - www.puntocubano.hu
Profi, jól elkészített szoftver. Készíteni akartunk egy hasonlót - de a megvásárlás mellett döntöttünk. Ezen az áron, megéri.
Gáspár Olivér - GFX DESIGN Kft. - www.internetprint.eu
Nem kell kiskapukat alkalmazni hogy elvégezze a feladatokat, egyszerűen alkalmazható és ellenőrizhető program, amely biztosan visszatéríti a befektetett időt és pénzt.
Ádám Csaba - ADACSA Kft. - www.adacsa.hu
Könnyen kezelhető, átlátható program. A Webgalamb az első hírlevélküldő rendszer amit kipróbáltam, és az utolsó is egyben. Nincs okom másikat keresni.
Drahos Szilvia - Kont-Elek Kft. - www.jobbanelni.hu
Nagyon sokrétű, átláthatóan használható program, elsőre megtetszett.
Zila László - Zila Kávéház Kft. - www.zilakavehaz.hu
Tetszik! Kicsivel lehetne ugyan több sablon, de így is szuper.
Kertész László - Pamutboyz Kft - www.polomania.hu
Szakszerű hírlevélküldő szoftver.
Kovács Balázs Márk - www.netteam.hu
Évek óta kerestem egy mindenben megfelelő hírlevél szoftvert ami árban is elérhető. Örülök, hogy sikerült megtalálnom. Fontos, hogy több weboldalhoz is használhatom...nagyon könnyű a feliratkozókat kezelni, a hírlevél sablonok pedig nagyon profivá teszik a küldött levelet... Igazi marketing segédeszköz!!!
Czirják Róbert - Mobilway Kft. - www.orchidea.hu
Szerintem a Webgalamb a legjobb ár/érték arányú szoftver a piacon. A legnagyobb előnye, hogy nincsenek havi plusz kiadások, a termék árában minden költség benne van.
Tóvári Zsolt - Green House Energy Kft. - www.greenhouseenergy.hu
Ár értékarányban ez a legjobb.
Kövesházi Imre - Trade 2006 Kft. - www.chekweb.hu
Könnyen kezelhető, átlátható, és minden funkciót tartalmaz, amire szükségem van, beleértve a tesztelési lehetőségeket és statisztikákat. Ajánlom.
Dr. Farkas Anikó - www.gyesrol-netre.com
Megbízható, könnyű kezelni.
Ádándi Autós Sport Egyesület - www.ajandekferfiaknak.hu
A Webgalamb teljesen megfelel azzal kapcsolatos igényünknek, hogy automatizálni tudjuk a hírlevél küldést többféle célcsoport részére. Tudtam mit keresek, amikor hírlevél küldő rendszerek közt keresgéltem és a Webgalambot találtam a legjobbnak az ár-érték arány tekintetében. Ezenkívül segítőkészséget, rugalmasságot tapasztaltam részükről abban, hogy a meglévő rendszerünkhöz tudjuk igazítani a Webgalambot.
Janurik Zita - Art Management Bt. - www.eletcelkonzultacio.hu
Más hirlevél küldő szoftvert is kipróbáltam. A webgalambot találtam a legjobbnak. Az 1 hónap próbaverzió használatával, nagyon sok érdeklődő ügyfelet szereztem /regisztrálták magukat a honlapomon./ Csak gratulálni tudok a szoftver gazdának, a nagyon sok szolgáltatást nyújtó ötleteiért.
Molnár Zoltán - AGROMOL INVEST Kft. - www.agromol.hu
Végre egy tökéletesen működő hírlevél program, ami kielégíti teljes mértékig az igényeket. Nagyon boldog vagyok vele és elégedett.
Molnár Ágnes - Molnag Bt. - www.aranybuddha.hu
Profi szoftver rengeteg hasznos funkcióval! Óriási segítséget jelent a munkámban, bátran ajánlom mindenkinek!
Rigó József - www.bluzplaza.hu
A program felépítése kiválló és könnyen kezelhető! A tesztelés során felmerülő kérdéseimet gyorsan és pontosan megválaszolták, illetve telefonon segítettek! Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget.
Garam Ervin - GUARDING Biztonságtechnikai Kft. - www.guarding.hu
Nagyon hasznos, könnyen kezelhető.
Szalainé Pintér Boglárka - Geo-Tech Bt. - www.angol-babaruha.hu
...számítógéphez kevéssé értő felhasználóként is sikerélménnyel működtethetem a rendszert.
Lovistyek Ferenc - LÁNGŐR Szaküzlet - www.langor.hu
Jónak ítéltem meg, hasznos lehet hosszabb távon a vállalkozásom kibővítéséhez, meglévő ügyfeleim megtartásához. Próbálkoztam más ingyenes hírlevél rendszerrel, de a Webgalamb sokkal több és jobb szolgáltatást nyújt. Ezért is döntöttem a megvásárlása mellett.
Bella Tibor - www.bellanet.hu
Remek, jól használható, remélem a fejlesztés nem áll le, vannak jó ötletek...
Ritter András - Rezon Iroda Kft. - www.konyveles.org
5*
Kocsis Zoltán - Idea Fontana Kft. - www.ideafontana.hu
A Webgalamb egy olyan kiválóan megalkotott hírlevélküldő szoftver, mely - a beépített funkcióknak köszönhetően - tökéletesen kiszolgálja a turisztikai portálunk marketing céljait.
Szolovi Róbert - Netcentrum Kft. - www.kirandulastervezo.hu
...gyors, mérhető teljes mértékben, könnyen kezelhető, napra kész információkat tud biztosítani.
Simon Rita - Simon és Társai Kozmetikai Kft. - www.ernolaszlo.eu
Átlátható, igazán profi munka, de majd kiderül a vallatásnál pár hónap múlva :)
Tuzok Gábor - Duna Kert Studio Bt. - www.hidrovetes.info
...úgy gondolom, hogy a Webgalamb nagy mértékben fogja segíteni a munkánkat.
Szegedi Zsuzsanna - Kensho Kft. - www.jatektenger.hu
...meggyőzött, hogy egy kiváló levelező rendszer, elfogadható árért, és nekem szükségem van rá a munkám megkönnyítéséhez.
Tóth József - www.penzesmunka.hu
Egyszerű könnyen használható program, pont azt tudja amire szükségem van!
Gyurkó Zsolt - www.spiritvilag.hu
Igen, jól kezelhető.
Novashop Computers - Novacoop Kft. - www.novashop.hu
Nagyon jó, kifejezetten rugalmasak. :)
Néninger Attila - Epilfree Magyarország Kft. - www.epilfree.hu
Egy könnyen kezelhető, jó ár-érték arányú hírlevélszoftvert kerestem, melyet gyorsan üzembe tudok helyezni. A kapcsolatfelvétel után 2 (!) órával a program már működött a webgalamb bérelhető tárhelyén és kiküldhettem az első hírlevelet. Köszönöm ezt a jó tapasztalatot!
Králl Gábor - Alternova Kft. - www.tatrasobarlang.hu
A webgalamb könnyű kezelhetősége és egyszerű áttekinthető felépítése kapcsán tényleg könnyít azon a munkán amihez vásároltam és nem nehezít azzal, hogy még egy bonyolult rendszert is meg kelljen tanulnom a használatához! Javaslom mindenkinek!
Zólyomi Sándor - Zólyomi Termotechnika Kft. - www.gazszerelo.eu
Egy cég életéből sem hiányozhat egy ilyen profi hírlevélkezelő rendszer, nagyon sok extra funkcióval és kiváló támogatással. Csak ajánlani tudom.
Tanács Ferenc - CabrillaTeam Kft. - www.1001reklamajandek.hu
Tetszik a rendszer, sokrétű, sok lehetőséget kínál, szerintem megdolgozza az árát.
Kovács Sándor - Gyógyforrás 2000 Bt. - www.szinvaforras.hu
Praktikus, sokoldalú és meglepően olcsó. Gratula...
Nagy Gábor - www.internetszakerto.hu
Ez egy profi, letisztult alkalmazás! Szinte pofonegyszerű a használata, roppantul hasznos funkciókkal kiegészítve. Köszönöm!
Tóth Judit - www.online-tanfolyam.hu
Több heti kísérletezgetés után akadtunk rá a Webgalambra. Nagyon kényelmes és egyszerű a használata, valamint átlátható a kezelőfelülete. A kérdéseinkre a support-tól megfelelő időn belül megkaptuk a kielégítő választ, így Webgalamb mellett tettük le voksunkat.
Szvetnyik János - www.computertex.eu
Minden igényünket kielégítette, azaz könnyen használható, bármilyen űrlapot kezelhetünk vele és megfizethető áron érhető el!
Nagy Gergely - N&T Kft. - www.magyargolfclub.hu
Azért használom a webgalambot mert egyszerű a kezelése és tökéletesen működik.
Csjernyik Tamás - CsT-Klíma Kft. - www.cstklima.hu
Felhasználóbarát és minden funkció benne van, amire szükségünk lehet.
Sulyok Róbert - 100% Vanilla Bt. - www.vanilla.hu
Nem kell, hogy szoftver guru legyek. Közérthető, jó, többet tud, mint az ingyenes elérhetőségű hasonló szoftverek.
Csontos Éva - Polctár Kft. - www.polctar.hu
Az elvárásoknak megfelelően teljesített. Nincs mit ragozni.
Ávár István - ITC2000 Kkt. - www.itc2000.hu

Ennyi cégvezető ajánlása sem győzött meg?!

ingyenes ONLINE WEBGALAMB DEMÓ >>>

Pont Neked ne termelne több pénzt?!
Próbáld ki ingyen most!


Segítsd a munkánkat, kérlek véleményezd az oldalon található információkat. Köszönjük!