Technikai tudnivalók

A Webgalamb® 8+ és Webgalamb PRO+ telepítéséhez és használatához szükséges feltételek

Először is tisztázzuk mi kell a sikeres hírlevél kiküldéshez műszaki szempontból:

HÍRLEVÉLKÜLDŐ PROGRAM + TÁRHELY + DEDIKÁLT POSTASZOLGÁLTATÁS

vagyis ha tényleg azt szeretnéd, hogy eljusson a hírleveled a címzettekhez, akkor:

WEBGALAMB PROGRAM + WEBGALAMB TÁRHELY + WEBGALAMB POSTÁS

Webgalamb hírlevélküldő szoftver megújuló (örök)garanciával!

A Webgalamb egyszeri díjas szoftver, tehát a licenc megvásárlását követően újabb vagy más kötelező költség nem terhel. A vásárlást követően persze rendelhetsz majd tőlünk üzemeltetést, postaszolgáltatást, programfrissítést, de ezeket nem vagy köteles megvásárolni. A termék egyszeri licencdíjáért a vásárláskor elérhető legfrissebb verziót kapod, hozzá 1 év terméktámogatást, biztonsági frissítést. Minden további évet már műszaki support nélkül. Érdemes ezért minden évben frissítened a legutolsó verzióra, vagy megvásárolnod a meglévő verziódhoz az ún. "gyári garanciabővítést" mert alacsony frissítési/fenntartási költséggel jár, amire mindig van akciónk is és így folyamatos lesz a műszaki támogatásod is, hiszen mindig meghosszabbítjuk azt újabb 1 évvel. Kvázi örökgaranciád lesz a programra! A postaszolgáltatáról már nem is beszélve. Ha a webtárhely szolgáltatód által biztosított ingyenes (hűhaa mi, hát amilyen olcsó olyan kacat is!) mail() függvényt használod, azzal két dolgot érhetsz el: vagy a címzetteid meg sem kapják a leveled, de a függvény bekamuzza a webgalambnak, hogy kiküldte a levelet (emiatt a kiküldött leveleid száma magas lesz, de a nyitási és kattintási statisztikád alacsony) vagy ha a webszerver éppen spamlistán van, ami mindennapos dolog akkor a leveleid biztosan spamben landolnak, vagy még súlyosabb esetben még a márkaneved, domainedet is kitilthatják a nagy levelezési szolgálttók (gmail, outlook...) Tudtad? Nálunk a legdrágább postaszolgáltatási csoagban is mindösszesen 20 fillérbe kerül 1db hírlevél kézbesítése!

A webgalamb korlátozásmentes!

A megvásárolt Webgalamb szoftveredet korlátozások nélkül használhatod, nem limitáltuk benne sem a levélküldések, a feliratkozott olvasók, vagy más adataid mennyiségét sem. Ha a postaszolgáltatást tőlünk, vagy más szolgáltatótól megrendelened akkor azzal számolj, hogy azt mindig a kiküldött levelek darabszáma alapján kell fizetned, tehát ebben nincs egyszeri díj sehol a világon, a kézbesítést mindig darabszámra kell fizetned. Ez nálunk egyébként pár fillér levelenként, a legdrágább csomagunk esetében például 20 fillér/levél. :) Szóval ettől a költségtől nem kell tartanod.

Menj biztosra: ingyenes próbaverzió, MOST AZONNAL

A Webgalamb rendszer használata minimális rendszerigényekhez kötött. Ezek a funkciók a legelterjedtebb tárhelyeknél általánosan elfogadott háttér szolgáltatások. Mielőtt megrendeled termékünket érdeklődhetsz tárhely szolgáltatódnál a technikai háttér meglétéről is, de a szoftverünk általánosan támogatja a tárhely szolgáltatóknál elérhető futtatási környezetet, vagy még jobb ha megrendeled üzemeltetéssel együtt tőlünk. Ilyenkor minden beállítást elvégzünk és garantáljuk, hogy a tárhelyen gond nélkül fut a programod, illetve dedikált postaszolgáltatásunkkal sikeresebb leszel, mint valaha a hírlevelek kézbesítésében.

Részletek webmestereknek:

A program PHP nyelven készült és SQL (MySQL/MariaDB) adatbázisban gyűjti az adatokat.
A hosszú távú és teljeskörű üzembiztonság érdekében a fejlesztéshez a legtovább biztosított ún. LTS verziójú rendszereket használjuk!

A használathoz szükséges rendszerigények: A telepítéshez és az üzembe helyezéshez számottevő számítástechnikai ismeretek nem szükségesek, de ha biztosra szeretnél menni ránk bízod a telepítést.
Egy FTP programmal a rendszert fel kell tölteni a honlapodhoz kapott tárhelyre, majd pár lépésben, követve az útmutatót el is végezhető a telepítés. A Webgalamb telepítését igény esetén egyedi ajánlat alapján elvégezzük, vagy ha mi üzemeltetjük, akkor az egyszeri telepítés és beállítás ingyenes! Ha websmester vagy is nyugodtan ránk bízhatod, ugyanannyi idő alatt biztosan többet keresel honlapszerkesztéssel.

A sikeres telepítés után, a feliratkozási lehetőség honlapba illesztéséhez is csak minimális HTML ismeretekre van szükség mivel a beillesztendő kódot a Webgalamb elkészíti, azt csak másolás-beillesztéssel el kell helyezni a honlap forráskódjában a kívánt helyre. Ha te nem rendelkezel HTML ismeretekkel akkor kérd webmestered, vagy ügyfélszolgálatunk segítségét.

Ezek után már mindössze a program adminisztrációs felületén a csoportok, levelek létrehozása és egyéb lehetőségek kihasználása van hátra, amelyekhez semmiféle előképzés nem szükséges, viszont egy kevés szövegszerkesztői tapasztalat vagy HTML nyelvtudás segítségével igazán egyedi és hatékony marketing anyagok készíthetőek.

A programon belül minden funkcióhoz saját információs rész és súgó tartozik, folyamatosan készülnek videó bemutatók a funkciókhoz, tehát könnyedén eligazodhatsz a szoftver nyújtotta lehetőségek használatában.

Webgalambodhoz WEBGALAMB ÜZEMELTETÉS dukál!

A webgalambot vagy a saját webszerveredre telepítheted, vagy ránk is bízhatod az üzemeltetést. A saját webszerveredre (a weblapod mellé) telepítés először biztosan szimpatikus ötletnek tűnik, hiszen nem jár plusz költséggel, azonabn e felejtsd el, hogy ez a tárhely nem a hírlevélküldő program futtatására van kitalálva, különösen nem arra, hogy a mail() függvénnyel küldd ki a hírleveleidet. Jellemzően a tárhelyszolgáltatód időről időre olyan beállításokat, szerverfrissítéseket vezet majd be, amelyek miatt átmenetileg nem fog működni a hírlevélküldés, és amikor erről hibajegek írsz nekik nem fognak akarni, vagy tudni segíteni, vagy csak nagyon körülményesen. Általában majd hozzánk küldenek, de mi nem fogunk tudni segíteni, vagy csak külön díjért, hiszen másnak fizetsz azért, hogy üzeneltesse a programodat, és arra a rendszerre nem is látunk rá. Sokkal jobban teszed, ha az üzemeltetésre a speciális webgalamb tárhelyet választod, ezzel egy kézben lesz a program és az üzeneltetése, ráadásul mindez nálunk a készítőknél, akik a legjobban értünk ahhoz, hogy is kell egy hírlevélküldőt üzemeltetni. Itt nincs a másikra mutogatás, ha valamivel műszaki gondod van utánajárunk. Tárhelyünk tartalmazza a Webgalamb használatához szükséges technikai hátteret. A saját márkanév alatt forgalmazott WEBGALAMB ÜZEMELTETÉS kedvező díjáról részleteiről itt is olvashatsz, vagy csöröj ránk és érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a +36-20/222-0011 telefonszámon, de írhatsz is nekünk a e-mail címen.

Webgalamb® tudástár

Ha egyéb kérdésed, vagy speciális igényed van akkor további részletes válaszokat olvashatsz a Webgalamb® tudástárban, amit ide kattintva érhetsz el.

Segítsd a munkánkat, kérlek véleményezd az oldalon található információkat. Köszönjük!