Technikai tudnivalók

A Webgalamb® 7. telepítéséhez és használatához szükséges feltételek

A Webgalamb egyszeri díjas szoftver, a vásárlást követően a saját webszerveredre telepítheted. Jellemzően ugyanoda érdemes feltelepíteni ahol a weboldalad is üzemel, így nincs plusz költséged az üzemeltetéssel. A megvásárolt Webgalamb szoftveredet korlátozások nélkül használhatod, nem limitáltuk benne sem a levélküldések, a feliratkozott olvasók, vagy más adataid mennyiségét sem.

A Webgalamb rendszer használata minimális rendszerigényekhez kötött. Ezek a funkciók a legelterjedtebb tárhelyeknél általánosan elfogadott háttér szolgáltatások. Mielőtt megrendeled termékünket érdeklődhetsz tárhely szolgáltatódnál a technikai háttér meglétéről is, de mivel ingyen kipróbálhatod ezért egyszerűbb megoldás, ha kérsz egy próbaverziót és leteszteled a webtárhelyeden, hogy megfelelően tud-e működni. A program Php nyelven készült és MySQL adatbázisban gyűjti az adatokat.

A használathoz szükséges rendszerigények: A telepítéshez és az üzembe helyezéshez csupán alapvető számítástechnikai ismeretek szükségesek.
Egy FTP programmal a rendszert fel kell tölteni a honlapodhoz kapott tárhelyre, majd pár lépésben, követve a útmutatót el is végezhető a telepítés. Igény esetén a Webgalamb telepítését ingyenesen elvégezzük!

A sikeres telepítés után, a feliratkozási lehetőség honlapba illesztéséhez is csak minimális HTML ismeretekre van szükség mivel a beillesztendő kódot a Webgalamb elkészíti, azt csak másolás-beillesztéssel el kell helyezni a honlap forráskódjában a kívánt helyre. Ha te nem rendelkezel HTML ismeretekkel akkor kérd webmestered, vagy ügyfélszolgálatunk segítségét.

Ezek után már mindössze a program adminisztrációs felületén a csoportok, levelek létrehozása és egyéb lehetőségek kihasználása van hátra, amelyekhez semmiféle előképzés nem szükséges, viszont egy kevés szövegszerkesztői tapasztalat vagy HTML nyelvtudás segítségével igazán egyedi és hatékony marketing anyagok készíthetőek.

A programon belül minden funkcióhoz saját információs rész és súgó tartozik, folyamatosan készülnek videó bemutatók a funkciókhoz, tehát könnyedén eligazodhatsz a szoftver nyújtotta lehetőségek használatában.

Üzemeltetést is kérhetsz tőlünk!

Ha jelenlegi szervered nem felel meg a fenti rendszerigényeknek, vagy csak nem szeretnél bajlódni a saját beüzemeléssel, akkor tudunk ajánlani olyan tárhely csomagot amelyen garantáltan fennakadás nélkül használhatod a Webgalamb szoftvered. Tárhelyünk tartalmazza a Webgalamb használatához szükséges technikai hátteret. A tárhely éves díjáról érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a +36-20/222-0011 telefonszámon, vagy írj nekünk a e-mail címen.

Webgalamb® tudástár

Ha egyéb kérdésed, vagy speciális igényed van akkor további részletes válaszokat olvashatsz a Webgalamb® tudástárban, amit ide kattintva érhetsz el.

Segítsd a munkánkat, kérlek véleményezd az oldalon található információkat. Köszönjük!