"szoftver" címkéhez tartozó bejegyzések

Hová tűnt a Webgalamb és mit hoztunk ma Neked?

Címkék: , , , ● Nincs még hozzászólás.

Hová tűnt a Webgalamb és mit hoztunk ma Neked?

Neeem! Nem tűntünk el! Sem a Webgalamb, sem a csapat. Csak épp dolgoztunk veszettül a háttérben és most már azt is elárulhatjuk, hogy min.

Talán még nem is meséltük, hogy tavaly tulajdonosváltás történt a Webgalamb háza táján. Valószínűleg ebből nem sokat láthattál, hiszen fontosnak tartottuk, hogy Te, mint régi ügyfelünk a megszokott minőséget kapd. Azért persze elárulhatjuk, hogy az új tulajdonosok is ősidők óta foglalkoznak e-mail marketinggel és ősidők óta jó partnerek a korábbi tulajdonossal.

Mi lett a csapattal?

Tovább a teljes bejegyzéshez »


10 kérdés – ember a cég mögött: Zajdó Csaba

Zajdó Csaba

Zajdó Csaba neve a legtöbb webáruház tulajdonos számára ismerősen cseng. Komplett rendszerei behálózzák a hazai e-kereskedelmet. Aki bérelt webáruházban gondolkozik, szinte megkerülhetetlenül találkozik oldalai, vagyis a WebShop Experts és a ShopRenter valamely termékével, szolgáltatásával.

Csaba keresett előadóként minden jelentős szakmai konferencián és tréningen megfordult már. Sőt, sajtómegjelenésekben sem szűkölködik. Nemcsak a webáruházak szakértője, de a listaépítés és a vevősokszorozás elkötelezett híve is. Értékesítést javító eszközével, az OptiMonkkal igazi áttörést hozott az online marketinget folytató vállalkozások életébe mind hazai, mind külföldi szinten.

Szívügyének tartja az e-mail marketinget, ezért rendszereit összekötötte és kompatibilissé tette a Webgalambbal, amit ügyfeleinek is meggyőződéssel ajánl. Lendületes, energikus vállalkozó egy ügyesen felépített, nagy csapattal. Ismerd meg Te is az embert a cég mögött!

Tovább a teljes bejegyzéshez »


Előfizetéses hírlevélküldés is van a Webgalambnál!

Címkék: , , ● Nincs még hozzászólás.

Wgx hírlevélküldő

Bizony! Már kétféleképpen is használhatod Magyarország egyik legnépszerűbb profi e-mail marketing és hírlevélszoftverét. Vagyis szabadon dönthetsz a felhasználás módjáról, így nem kell pusztán emiatt más, esetleg nem megfelelő megoldást választanod.

Mi a különbség a két felhasználási mód között?

Tovább a teljes bejegyzéshez »


6 csúnya hiba, amit az e-mail marketingben elkövethetsz

6 email marketing hiba

Sok apró titka van a jó e-mail marketingnek, amiket érdemes megtanulni. Van azonban legalább 6 olyan dolog, amit ha kihagysz vagy nem jól csinálsz, szinte tuti, hogy mérföldekkel rosszabb eredményeid lesznek.

Fusd át a listát! Ugye, Te nem követed el az alábbi hibákat?

Tovább a teljes bejegyzéshez »