WEBGALAMB TÁRHELY: legyen a legjobb kézben a webgalambod, nálunk készítőknél!

Hol is lehetne a legjobb helyen a webgalmbod, mint nálunk késztőknél 🙂
A webgalamb tárhely nem egy sima tárhely, hanem egy önálló és egyedi DEDIKÁLT infrastuktúra a webgalambodra optimalizáltan.

Fontos tudnod, hogy ide csak a webgalambod telepítjük fel. A weboldalad, levelezésed továbbra is változatlan helyen maradhat, tehát nem kell izgulnod attól, hogy bármi elállítódna. A weblapod és a levelezésed is változatlan marad!

Dedikált SPECIÁLIS tárhely - hírlevélküldésre tervezve!

Ügyfeleink Webgalambjai egy olyan infrastruktúrára kerülnek nálunk, ahol csak Webgalambok futnak. Ez azért nagyon fontos, mert így külső idegen szoftverkód nem veszélyezteti a stabil működést. Szervereink terhelését, működését folyamatosan monitorozzuk a legfejlettebb automata eszközökkel, valamint ügyeleti rendben Kollégáink is mindig elérhetőek.

Sokkal jobban jársz, ha egy kézben lesz a webgalamb szoftver és annak tárhelye, na 🙂

Ha rossz a tárhelyed, például a weblapod tárhelyére telepíted, ami szinte biztosan nem megfelelő beállításokkal van konfigurálva és nem használsz dedikált smtp szolgáltatást jó eséllyel így fogsz járni.

EZÉRT JÁRSZ JÓL VELÜNK

Most pedig beszéljenek a számok, gyere, görgess lejjebb…

Köszönjük, hogy nálunk szeretnéd a Webgalambodat elhelyezni! 🙂

Webgalamb tárhelyen biztosan hibátlanul fog működni a webgalambod!

Webgalambod tárhelye:

Speciális infrastruktúra kifejezetten a Webgalambok kiszolgálására.
5 GB SSD tárhely, rendszeres mentéssel és állandó felügyelettel, melyből 4GB a fájlok 1GB az adatbázis tárolására szolgál.
40.000Ft + Áfa/év

Megrendelés folyamata

A megrendelésed leadása után automatikusan küldünk egy díjbekérőt. Ezt kell átutalnod a megrendelés véglegesítéséhez. Igyekszünk mihamarabb feldolgozni az utalásod (átlagosan 2 munkanap!), hogy továbbléphessünk a következő pontra 🙂
Ha SOS a megrendelés küldd el nekünk az átutalási bizonylatot e-mailen és előrevesszük a teljesítést!

A befizetés beérlezését követően létrehozzuk a tárhelyet a Webgalambod számára, ahova nemcsak a Webgalambot telepítjük fel, de elvégzünk minden szükséges műszaki alapbeállítást, hogy Neked már valóban csak a hírlevelek megszerkesztésével kelljen foglalkoznod. Téged csak egy beállításra kérünk, amiről e-mailt fogunk küldeni.

Jelezd nekünk a megredeléskor (akár a megjegyzésben is), ha https-en szretnéd futtatni a webgalambod. Ehhez TLS/SSL kulcsra lesz szükséged! A HTTPS ma már nagyon fontos, mert nélküle a böngészők nem biztonságos, vagy támadó webhelyként fogják megjeleníteni adatbekérő oldalaidat, például az űrlapokat, ami jelentősen csökkenteni a kampányaid sikerét 😕

  • Webgalamb HTTPS (TLS): egyszerű titkosítás, amely biztosítja a HTTPS-t a galambod számára: díja beállítással nettó 15.000 Ft+27% ÁFA/év
  • SSL 3.1: nemzetközi szabványnak megfelelő magas fokú titkosítás, amely gyakorlatilag banki szintű titkosítást biztosít a galambod számára: díja beállítással nettó 28.500 Ft+27% ÁFA/év
  • Működésbiztonsági okból a webgalambos tárhelyhez direkt hozzáférést nem bíztosítunk, így amennyiben a korábbi adataid migrációját is kéred a költöztetést mi végezzük el. Ez teljeskörű adatmigrációt és szakmailag megfelelő műszaki alapbeállítást jelent. Általában 1-3 munkaóra alatt készül el. Aktuális óradíjunkról ügyfélszolgálatunknál tudsz tájékozódni. A jelenlegi szolgáltatódtól szükségünk lesz egy FTP és MySQL hozzáférésre. Minden adatot átmásolunk az új Galambodba. A változást csak a szolgáltatás minőségében fogod észrevenni :)

    Ááááááá ilyet nem igazán fogsz tenni, hiszen a galambod működését a tárhelyünk biztosítja, adataid biztonságban lesznek, postaszolgáltatásunknak köszönhetően a leveleid kézbesítésre kerülnek, tehát miért is költöznél rosszabb helyre? De ha mégis. Hozzáférést adatvédelmi okokból a webgalambos tárhelyhez nem adunk ki. Onnan az adatmentést mi készíthetjük el, mely díjköteles. A mentés elkészítése a nálunk tárolt adatok mennyiségétől függően jellemzően nettó 1-3 munkaóra között mozog. Aktuális óradíjunkról ügyfélszolgálatunknál tudsz tájékozódni.


    Segítsd a munkánkat, kérlek véleményezd az oldalon található információkat. Köszönjük!