Mennyibe kerül a Webgalamb? És mennyit hoz?

A Webgalamb olyan hírlevélküldő aminek a használatáért nem kell állandóan fizetned.

De tényleg! Ne keresd a "csavart", mert nincs. A Webgalamb egyszeri díjas e-mail marketing szoftver. Tehát, ha megveszed, annyi levelet küldesz vele, amennyi jól esik. És akár ezermillió olvasód is lehet, ez nem fog Neked plusz pénzbe kerülni.

Ez az egyszeri díj is marha alacsony ahhoz képest, hogy mekkora forgalmat generálhat. A vállalkozásodnak meg ez a legfontosabb, nem? Hogy mit ad, azaz mennyi pénzt hoz.
Szóval, a Webgalamb 7 szoftver ára csak nettó 80.000 Ft + ÁFA, azaz bruttó 101.600 Ft. Igen, csak ennyi. Gyakorlatilag, egy közepes újsághirdetés áráért mindig Neked fog dolgozni az a marketing szoftver, amit az országban a legtöbben ajánlanak nevükkel, címükkel.

Azért ez nem semmi, ugye?
Ennyiből máshol pár napig, hétig hirdethetsz, a galambod pedig nem kér többet "enni". Ha egyszer a tiéd, csak Neked fog dolgozni. És naná, hogy rajtad is múlik, hogyan használod, de tudd, hogy ha brutál jó, meg összetett, meg kidolgozott a marketinged, a Webgalamb akkor is kiszolgál Téged.

~~~

Tudtad, hogy egy csomó-csomó ügyfelünknek már a próbaidőszak alatt visszahozta az árát?

~~~

De tudod mit? Ne vedd meg! Inkább próbáld ki 30 napig ingyen!

És látni fogod, mit ér Neked!


A 30 napos ingyenes időszak alatt totálisan korlátlanul használhatod a Webgalambot. Azaz, semmilyen, de semmilyen funkciót nem korlátozunk benne, csak azért, mert ingyen használod.

És nem, itt sincs apró betű! A kipróbálás nem kötelez a vásárlásra.

Oké... Attól tartasz, hogy nem boldogulsz egyedül? Ne aggódj!

Már az ingyenes próba mellé adunk egy kézikönyvet a gyors kezdéshez.
És telefonon vagy e-mailben is elérsz minket, ha elakadnál.
Meg aztán egy csomó levélsablonnal és mintával is meglepünk, hogy ezzel is előbbre légy.

Szóval, már csak egy lépés választ el attól, hogy szorosabb kapcsolatba kerülj a Webgalambbal, és iszonyú-iszonyú jól marketingezzetek együtt.

Itt igényelheted a 30 napos próbaverziót:

Figyelem: a szoftvert csak az itt megadott címre lehet telepíteni!
Bár a Webgalambot sok weboldalad hírlevelezéséhez is használhatod, maga a program csak egy helyen lehet fent. Az itt megadott weboldal címen fog működni a próbaverziód, majd ha a vásárlás mellett döntesz akkor a végleges hírlevél szoftvered is.
A Webgalamb telepítését ingyen elvégezzük!
A betanítást később is kérheted.
A betanításra előre egyeztett időpontban van lehetőség Skype-on keresztül 15.000 Ft + ÁFA óradíjért.

Mi történik az űrlap elküldését követően?

Annyi lesz, hogy az adataid elküldése után kapni fogsz egy automata visszaigazolást a megrendelésről (ez marha jó ám, ilyet majd Te is csinálhatsz a Webgalamboddal). Ezután 3 munkanapon belül elküldjük a megadott weboldaladhoz az ingyenes próbaverziót, és attól a naptól kezdve indul a 30 napos próbaidő.

Ha a vásárlás mellett döntesz, postázzuk a számlát, majd a pénz beérkezését követően e-mailben küldjük el a végleges kódot, amivel utána bármikor használhatod a Webgalambodat.

A Webgalamb 7 szoftver ára csak nettó 80.000 Ft + ÁFA, azaz bruttó 101.600 Ft.

Természetesen ha úgy döntenél, hogy mégsem vásárolod meg a szoftvert akkor nem küldjük a számlát, nincs semmi teendőd a program automatikusan leáll a 30 napos próbaidőt követően.

A megrendelés elküldésével elfogadod a szoftver licenc szerződését amelyet itt megtalálsz.

Segítsd a munkánkat, kérlek véleményezd az oldalon található információkat. Köszönjük!