Hová tűnt a Webgalamb és mit hoztunk ma Neked?

Címkék: , , , ● Nincs még hozzászólás.

Hová tűnt a Webgalamb és mit hoztunk ma Neked?

Neeem! Nem tűntünk el! Sem a Webgalamb, sem a csapat. Csak épp dolgoztunk veszettül a háttérben és most már azt is elárulhatjuk, hogy min.

Talán még nem is meséltük, hogy tavaly tulajdonosváltás történt a Webgalamb háza táján. Valószínűleg ebből nem sokat láthattál, hiszen fontosnak tartottuk, hogy Te, mint régi ügyfelünk a megszokott minőséget kapd. Azért persze elárulhatjuk, hogy az új tulajdonosok is ősidők óta foglalkoznak e-mail marketinggel és ősidők óta jó partnerek a korábbi tulajdonossal.

Mi lett a csapattal?

A fiúk az irodában, avagy a megszokott fejlesztő, programozó és ügyfélszolgálatos csapat a régi. Tapasztalt rókák, vagyis ugyanúgy fordulhatsz hozzájuk a kérdésekkel, ahogy eddig is. Tetőtől-talpig Webgalamb fut az ereikben.

Na, de miért voltunk csendben egy ideje? Jaj, hát alig vártuk, hogy elmondhassuk!

Hamarosan megismerheted a legújabb, legsziper-szuperebb Webgalambot, azaz a 6-os verziót!

Igen-igen! Klassz, új funkciókkal, hogy az e-mail marketinged még gyorsabb, még egyszerűbb, még dizájnosabb és még hatékonyabb legyen.

De most kicsit piszkok leszünk. Ennél többet ugyanis nem árulhatunk el, mert az új főnökeink is szeretik a titokzatosságot. Csak figyeld a leveleidet a napokban! 😉

Hamarosan jelentkezünk!


Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új bejegyzéseinkről:




Nincs még hozzászólás. (szólj hozzá te is)


Szólj hozzá te is: