"marketing" címkéhez tartozó bejegyzések

Hová tűnt a Webgalamb és mit hoztunk ma Neked?

Címkék: , , , ● Nincs még hozzászólás.

Hová tűnt a Webgalamb és mit hoztunk ma Neked?

Neeem! Nem tűntünk el! Sem a Webgalamb, sem a csapat. Csak épp dolgoztunk veszettül a háttérben és most már azt is elárulhatjuk, hogy min.

Talán még nem is meséltük, hogy tavaly tulajdonosváltás történt a Webgalamb háza táján. Valószínűleg ebből nem sokat láthattál, hiszen fontosnak tartottuk, hogy Te, mint régi ügyfelünk a megszokott minőséget kapd. Azért persze elárulhatjuk, hogy az új tulajdonosok is ősidők óta foglalkoznak e-mail marketinggel és ősidők óta jó partnerek a korábbi tulajdonossal.

Mi lett a csapattal?

Tovább a teljes bejegyzéshez »


3 módszer, amivel növelheted a hírlevél feliratkozóid számát

Címkék: , , , ● Nincs még hozzászólás.

Hírlevél feliratkozók

Érzed, hogy több embert is megfoghatnál a mostaninál? Tudod, hogy jó dolgot kínálsz, mégsem jutsz el annyi vevőhöz, amennyihez szeretnél? Látod, hogy érdekli az embereket a témád, de valahogy mégsem vásárolnak?

Íme 3 módszer, hogy több hírlevél feliratkozód legyen.

Tovább a teljes bejegyzéshez »


Marketing Expo kulisszatitkok Wolf Gábortól

Címkék: , , , 2 hozzászólás

Marketing Expo - Wolf Gábor

Van egy rendezvény, amin ha kisvállalkozóként vagy marketingesként még nem fordultál meg, az olyan, mintha még soha nem kóstoltál volna csokifagyit, vagy mondjuk nem láttál volna egyetlen Bud Spencer filmet sem.

Merthogy a Marketing Expo mondhatni alap. Akkor is érdemes részt venned rajta, ha Te már mindent tudsz a vállalkozásról vagy a marketingről (de jó Neked), és mondjuk csak kapcsolatot építenél vagy kimozdulnál a mindennapokból. Konferencia, kiállítás és vásár, ahol minden évben ezernyi területről érkező vállalkozó üdvözli egymást ismerősként. És ahol a Webgalamb is a kezdetektől fogva jelen van kiállítóként.

Nem véletlen, hogy szerettünk volna egy olyan interjút, amit akkor is szívesen olvasol, ha egyébként bárkit simán vernél egy Expó-kvízben. Wolf Gábor, a Marketing Expó, vagyis a Marketing Commando apukája most olyan kulisszatitkokról is beszél, amit máshol nem hallhattál.

Tarts velünk! Meg persze kukkants be hozzánk majd a Marketing Expón is, szeretettel várunk a Webgalamb standnál!

Tovább a teljes bejegyzéshez »


10 kérdés – ember a cég mögött: Janata Kriszta

Janata Kriszta

Ma bemutatjuk Neked közelebbről Janata Krisztát, aki nem csak a kisvállalati marketinget oktató Marketing Commando társalapítója, hanem egy igen sokoldalú, erős személyiség is.

Kriszta igazi szövegírás specialista, rutinos, kedvelt előadó, tréner és elképesztően kreatív marketing tanácsadó. Nincs az az iparág vagy marketingprobléma, amire ne lenne valami jó ötlete. De ez még nem minden! Teltházas rendezvényeket szervez a Marketing Commando-nak, címzetes docensként pedig fiatalokat oktat a Budapesti Metropolitan Egyetemen. Publikál, önfejleszt, ezerrel pörög. Legendás memóriájáról, olykor kíméletlen, de őszinte véleményeiről és lazaságáról sokan csak álmodnak.

Miért faggattuk ki őt? Mivel a Marketing Commando rendezvényein a Webgalamb a kezdetektől fogva szívesen látott partner és Krisztával régi jó kapcsolatban állunk, biztosak vagyunk benne, hogy ma is értékes válaszokat olvashatsz egy értékes embertől. Ismerd meg Te is az embert a cég mögött!

Tovább a teljes bejegyzéshez »


10 kérdés – ember a cég mögött: Fehér Márton és Gombos Zsolt

Online Marketing Akadémia

Rendhagyó módon ma egyszerre két nagyszerű online marketing szakembert mutatunk be Neked. Gombos Zsolt és Fehér Márton ugyanis évek óta egy csónakban evezve vezetik a rendkívül sikeres, tantermi oktatásról is ismert Online Marketing Akadémiát (OMA).

Tudásuk iparágtól függetlenül már rengetegszer bizonyított. Több száz marketingprojektet, több mint ezer élő képzésen résztvevő cégvezetőt és marketingest, több ezer eladott, otthoni önfejlesztésre alkotott tudásanyagot és több tízezer olvasót, követőt tudhatnak magukénak.

Márton és Zsolt maguk is használják a Webgalambot, amit ügyfeleiknek is szívesen ajánlanak. Hírlevelezésben szerzett sokéves tapasztalataikat egy most megjelent e-mail marketing tudásanyagban összesítették, amit már Te is elérhetsz.

Tovább a teljes bejegyzéshez »