"marketing commando" címkéhez tartozó bejegyzések

Marketing Expo kulisszatitkok Wolf Gábortól

Címkék: , , , 2 hozzászólás

Marketing Expo - Wolf Gábor

Van egy rendezvény, amin ha kisvállalkozóként vagy marketingesként még nem fordultál meg, az olyan, mintha még soha nem kóstoltál volna csokifagyit, vagy mondjuk nem láttál volna egyetlen Bud Spencer filmet sem.

Merthogy a Marketing Expo mondhatni alap. Akkor is érdemes részt venned rajta, ha Te már mindent tudsz a vállalkozásról vagy a marketingről (de jó Neked), és mondjuk csak kapcsolatot építenél vagy kimozdulnál a mindennapokból. Konferencia, kiállítás és vásár, ahol minden évben ezernyi területről érkező vállalkozó üdvözli egymást ismerősként. És ahol a Webgalamb is a kezdetektől fogva jelen van kiállítóként.

Nem véletlen, hogy szerettünk volna egy olyan interjút, amit akkor is szívesen olvasol, ha egyébként bárkit simán vernél egy Expó-kvízben. Wolf Gábor, a Marketing Expó, vagyis a Marketing Commando apukája most olyan kulisszatitkokról is beszél, amit máshol nem hallhattál.

Tarts velünk! Meg persze kukkants be hozzánk majd a Marketing Expón is, szeretettel várunk a Webgalamb standnál!

Tovább a teljes bejegyzéshez »


10 kérdés – ember a cég mögött: Janata Kriszta

Janata Kriszta

Ma bemutatjuk Neked közelebbről Janata Krisztát, aki nem csak a kisvállalati marketinget oktató Marketing Commando társalapítója, hanem egy igen sokoldalú, erős személyiség is.

Kriszta igazi szövegírás specialista, rutinos, kedvelt előadó, tréner és elképesztően kreatív marketing tanácsadó. Nincs az az iparág vagy marketingprobléma, amire ne lenne valami jó ötlete. De ez még nem minden! Teltházas rendezvényeket szervez a Marketing Commando-nak, címzetes docensként pedig fiatalokat oktat a Budapesti Metropolitan Egyetemen. Publikál, önfejleszt, ezerrel pörög. Legendás memóriájáról, olykor kíméletlen, de őszinte véleményeiről és lazaságáról sokan csak álmodnak.

Miért faggattuk ki őt? Mivel a Marketing Commando rendezvényein a Webgalamb a kezdetektől fogva szívesen látott partner és Krisztával régi jó kapcsolatban állunk, biztosak vagyunk benne, hogy ma is értékes válaszokat olvashatsz egy értékes embertől. Ismerd meg Te is az embert a cég mögött!

Tovább a teljes bejegyzéshez »