A HAZAI CÉGEK LEGJOBB
0,63%-ÁBA
MINŐSÍTETT MINKET
A


Velünk biztosra mész. :)
 

Mennyibe kerül a Webgalamb?
És mennyit hoz?

A Webgalamb olyan hírlevélküldő aminek a
használatáért nem kell állandóan fizetned

De tényleg! Ne keresd a "csavart", mert nincs. A Webgalamb egyszeri díjas e-mail marketing szoftver. Tehát, ha megveszed, annyi levelet küldesz vele, amennyi jól esik. És akár ezermillió olvasód is lehet, ez nem fog Neked plusz pénzbe kerülni.

Ez az egyszeri díj is marha alacsony ahhoz képest, hogy mekkora forgalmat generálhat. A vállalkozásodnak meg ez a legfontosabb, nem? Hogy mit ad, azaz mennyi pénzt hoz.

Tudtad, hogy egy csomó-csomó ügyfelünknek
már a próbaidőszak alatt visszahozta az árát? 


Szóval, a Webgalamb 6-os szoftver ára csak nettó 68.900 forint, azaz bruttó 87.503 Ft. Igen, csak ennyi. Gyakorlatilag, egy közepes újsághirdetés áráért mindig Neked fog dolgozni az a marketing szoftver, amit az országban a legtöbben ajánlanak nevükkel, címükkel.

Azért ez nem semmi, ugye?
Ennyiből máshol pár napig, hétig hirdethetsz, a galambod pedig nem kér többet "enni". Ha egyszer a tiéd, csak Neked fog dolgozni. És naná, hogy rajtad is múlik, hogyan használod, de tudd, hogy ha brutál jó, meg összetett, meg kidolgozott a marketinged, a Webgalamb akkor is kiszolgál Téged.

De tudod mit? Ne vedd meg!

Inkább próbáld ki 30 napig ingyen!

És látni fogod, mit ér Neked!


A 30 napos ingyenes időszak alatt totálisan korlátlanul használhatod a Webgalambot. Azaz, semmilyen, de semmilyen funkciót nem korlátozunk benne, csak azért, mert ingyen használod.

És nem, itt sincs apró betű! A kipróbálás nem kötelez a vásárlásra.

Oké...
Attól tartasz, hogy nem boldogulsz egyedül? Ne aggódj!
  • Már az ingyenes próba mellé adunk egy kézikönyvet a gyors kezdéshez.
  • És telefonon vagy e-mailben is elérsz minket, ha elakadnál.
  • Meg aztán egy csomó levélsablonnal és mintával is meglepünk, hogy ezzel is előbbre légy.
Szóval, már csak egy lépés választ el attól, hogy szorosabb kapcsolatba kerülj a Webgalambbal, és iszonyú-iszonyú jól marketingezzetek együtt.

Itt igényelheted a 30 napos próbaverziót: