WEBGALAMB ÜZEMELTETÉS avagy mi van a motorháztető alatt.

Ezt az aloldalt azért hoztuk létre, hogy egy kicsit beless a kulisszák mögé, hogy lásd mi van a motorháztető alatt. 🙂
Először is a Webgalamb szoftvered működtetéséhez szükséges egy tárhely és egy SMTP szerver. A tárhelyre lesz feltelepítve a szoftver, az SMTP szerver pedig végzi az e-mailjeid kiküldését és célbajuttatását.

Fontos tudnod, hogy ide csak a szoftvert telepítjük fel. A weboldalad, levelezésed továbbra is változatlan helyen maradhat, tehát nem kell izgulnod attól, hogy bármi elállítódna.

Tárhely: Ügyfeleink Webgalambjai egy olyan infrastruktúrára kerülnek nálunk, ahol csak Webgalambok futnak. Ez azért nagyon fontos, mert így külső idegen szoftverkód nem veszélyezteti a stabil működést. Szervereink terhelését, működését folyamatosan monitorozzuk a legfejlettebb automata eszközökkel, valamint ügyeleti rendben Kollégáink is mindig elérhetőek.

SMTP: Minden Ügyfelünk saját SMTP szervert, dedikált IP címet és a nemzetközi standardoknak megfelelő hitelesítést kap tőlünk. Így a Te e-mail kampányod mindig akkor fog indulni és célbaérni amikor szeretnéd. Valamint a helyes hitelesítésnek köszönhetően leveleid nem fognak elveszni.

A professzionális munkakörnyezettel, stabil működéssel időt és pénzt spórolsz. 🙂

Ki akar olyan levelet kitalálni, megírni, borítékolni, postára vinni, sok pénzért elpostázni, amit soha nem kap meg a címzettje? Fölösleges munka és kidobott pénz.

Ha rossz a tárhelyed, például a weblapod tárhelyére telepíted, ami szinte biztosan nem megfelelő beállításokkal van konfigurálva és nem használsz dedikált smtp szolgáltatást jó eséllyel így fogsz járni.

EZÉRT JÁRSZ JÓL VELÜNK

Most pedig beszéljenek a számok, gyere, görgess lejjebb…

Köszönjük, hogy nálunk szeretnéd a Webgalambodat üzemeltetni! 🙂

E kettő szolgáltatásunk kell ahhoz, hogy a szoftver tökéletesen működjön:

Webgalambod tárhelye:

Speciális infrastruktúra kifejezetten a Webgalambok kiszolgálására.
5 GB SSD tárhely, rendszeres mentéssel és állandó felügyelettel, melyből 4GB a fájlok 1GB az adatbázis tárolására szolgál.
40.000Ft + Áfa/év
+

a Te Postásod:

A csúszka segítségével kiválaszthatod, mennyi kreditet szeretnél első körben megvásárolni. Érdemes előre tervezni, mivel minél többet küldesz, annál kedvezőbb az egy levélre jutó egységár.

Levélszám:

A feltöltött egyenleget a megrendeléstől számítva 12 hónapig bármikor felhasználhatod, vagy bármekkora feltöltéssel a lejárat idejét újabb egy évvel meghosszabbíthatod. A szolgáltatás 1 db domainhez használható. További domaineket külön díj ellenében engedélyezhetünk egyedi elbírálás alapján.

Összesen: ? Ft+ÁFA / év

Ami ? Ft+ÁFA havonta vagy ? Ft+ÁFA naponta.

Megrendelés folyamata

A megrendelésed leadása után automatikusan küldünk egy díjbekérőt. Ezt kell átutalnod a megrendelés véglegesítéséhez. Igyekszünk mihamarabb feldolgozni az utalásod, hogy továbbléphessünk a következő pontra 🙂

Létrehozzuk a tárhelyet a Webgalambod számára, ahova nemcsak a Webgalambot telepítjük fel, de az SMTP-t is bekonfiguráljuk és elvégzünk minden szükséges beállítást, hogy Neked már valóban csak a hírlevelek megszerkesztésével kelljen foglalkoznod.

E-mailben a belépési link és jelszó mellett kiküldjük a hitelesítő rekordokat is, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy minden flottul működjön. Ha kapunk hozzáférést a domainedhez, nagyon szívesen elvégezzük mi a beállítást, hogy ezzel is egyszerűbbé tegyük a folyamatot.

Amikor megszerkesztetted a hírleveled, első kiküldés előtt szívesen átnézzük a beállításokat és a hírleveled tartalmát, felépítését, hogy biztosan minden rendben menjen.

A jelenlegi szolgáltatódtól szükségünk lesz egy FTP és MySQL hozzáférésre. Minden adatot átmásolunk az új Galambodba. A változást csak a szolgáltatás minőségében fogod észrevenni :)

Ááááááá ilyet nem igazán fogsz tenni, hiszen a galambod működését a tárhelyünk biztosítja, adataid biztonságban lesznek, postaszolgáltatásunknak köszönhetően a leveleid kézbesítésre kerülnek, tehát miért is költöznél rosszabb helyre? De ha mégis. Hozzáférést adatvédelmi okokból a webgalambos tárhelyhez nem adunk ki. Onnan az adatmentést mi készíthetjük el, mely díjköteles. A mentés elkészítése a nálunk tárolt adatok mennyiségétől függően jellemzően nettó 1-3 munkaóra között mozog. Aktuális óradíjunkról ügyfélszolgálatunknál tudsz tájékozódni.


Segítsd a munkánkat, kérlek véleményezd az oldalon található információkat. Köszönjük!