part of

Megjelent a WG8+


Még az új verzió fejlesztése előtt felhívtuk rengeteg ügyfelünket (lehet, hogy éppen Téged is 😉) elmeséltük a terveinket átbeszéltük, hogy milyen fejlesztésnek örülnétek és nagyon sok kedves szót, elismerést kaptunk tőletek, leginkább, hogy a WG8+ új funkciói és ez a szuper frissítési ár annyira tetszett Nektek, hogy 96%-ban azt mondtátok ennyiért ezeket a funkciókat biztosan megveszitek! Tehát ez a verzió a Ti kéréseitek és árjavaslatotok alapján lett kitalálva. Hallgattunk Rátok! 😇😍😇 Mi nagyon büszkék vagyunk az új WG8+ programra és azt szeretnénk, hogy mindenki, de TÉNYLEG MINDENKI ezt használja! Persze jó volt mindegyik webgalamb a maga idejében, de mi azt szeretnénk, hogy Te, aki webgalambot használsz Te legyél a legsikeresebb hírlevelező. A mában, ne a tegnapban! Hidd el egy év alatt is rengeteget fejlődött a technológia (ami sokszorosan igaz ha egy évnél régebbi webgalambod van!) és egy mondjuk ki elavult programmal nem fogsz tudni sikeresen hírlevelezni, ezért nyitottuk meg mindenki előtt, aki valaha is vett a mi cégünktől webgalambot, hogy ilyen jó feltételekkel tudjon frissíteni. Tehát teljesen mindegy, hogy 3-as, 4-es, 5-ös, 6-os, 7-es, vagy 8-as verzióval rendelkezel biztosan megéri megvenni a WG8+-t!
FONTOS: frissítést csak olyan licencre vásárolhatsz, amelyet közvetlenül a mi cégünktől (CREON HEROES Zrt. vagy jogeőd E.N.S. Zrt.) vásároltál!


A frissítés díja: nettó 78.000 Ft (bruttó 99.060 Ft)

Szeretnéd tudni, hogy ezért a szuper árért mit kapsz? SOKSOK JÓSÁGOT! 😉

Mit tud a WG8+?

Mivel jobb ez, mint a sima 8-as?

  • ✅ Még jobb felhasználói élmény
  • ✅ Rendszermag frissítése (frisített SPAMbe kerülés elleni védelem)
  • ✅ Okosabb szövegszerkesztő modul (full reszponzív dragANDdrop)
  • ✅ Feltörésvédelem számos biztonsági szint beállításának lehetőségével
  • ✅ Direkthívások elleni védelem, biztonsági értesítővel, naplózással
  • ✅ Láthatóság elleni védelem: elrejtheted az érzékeny adatokat a kíváncsi szemek elől (:)
  • ✅ Facebook, Google és az összes böngésző által megkövetelt HTTPS űrlapok
  • ✅ 🤩 KAMPÁNYKEZELÉS: egyedileg összeállítható kampányanalitika, szuper jó funkciókkal!
  • Díjmentes műszaki támogatás: 1 évig, kizárólag a WG8+ felhasználók részére!

Mivel jobb, mint a régebbi webgalambok?

HÚDESOKKAL! Ha Te nem 8-as webgalambot használsz, hanem 7-est, 6-ost, vagy….. ATYAÉG még régebbit, akkor ezeken felül még megkapod a 8-as összes új funkcióját, szép felületét, felsorolni is sok mennyi mindent. Na jó itt azért felsoroltuk: https://www.webgalamb.hu/galeria.php


Segítsd a munkánkat, kérlek véleményezd az oldalon található információkat. Köszönjük!