"grafika" címkéhez tartozó bejegyzések

Ikonok használata a hírlevél tárgysorban

Címkék: , , , , ● Nincs még hozzászólás.

Ikonok a hírlevél tárgysorban

Szmájli, szívecske, nyíl, felkiáltójel és megannyi szimbólum. Használd vagy ne? Ha igen, hogyan? Hogy jelennek meg az egyes levelezőkben, és egyáltalán, hol találsz mintákat?

Ilyen kérdésekre kerestük a választ a tárgysorba, tárgymezőbe, sőt, a hírleveleidbe is illeszthető ikonokról, szimbólumokról, vagy más néven emoji jelekről.

Hírlevélben egyelőre kevesen használják a közösségi oldalakon már megszokott ikonokat. Hogy ez jó hír Neked vagy sem, azt reméljük, az alábbi összefoglaló után könnyebb lesz eldöntened. 🙂

Tovább a teljes bejegyzéshez »


5 gyakori kérdés a hírlevélküldésről

hírlevélküldés

Ti feltettétek, mi pedig szemezgettünk egy kicsit azokból a gyakori kérdésekből, amikre a hírlevelezéssel kapcsolatban többen is kíváncsiak voltatok. Íme 5 kérdés és a válaszok. Reméljük, tudtok belőle meríteni.

Tovább a teljes bejegyzéshez »


10 kérdés – ember a cég mögött: Nagy Barna

Nagy Barna

Nagy Barna az egyik legjobb hazai honlaptervező és online kommunikációs cég, a Kreatív Vonalak ügyvezetője és társalapítója. Nemcsak cégvezetőként, de stratégiai tervezőként és egyetemi oktatóként is tevékenykedik. Előadóként könnyen találkozhattál vele többneves szakmai rendezvényen.

Megszállott önfejlesztő, aki a pszichológia iránt érdeklődve jutott el a marketingig.Csapatával több mint 450 átadott arculaton és honlapon van túl, ami mellett díjak tucatjaival büszkélkedhet. Neki mégsem a siker a legfontosabb. Értéket igyekszik teremteni, ami jóval maradandóbb.

Mivel Barnával jó üzleti kapcsolatot ápolunk és nemcsak Webgalamb viszonteladóként, de megbízható partnerként is ismerjük, kíváncsiak voltunk a titkaira. Ismerd meg Te is az embert a cég mögött!

Tovább a teljes bejegyzéshez »