A HAZAI CÉGEK LEGJOBB
0,63%-ÁBA
MINŐSÍTETT MINKET
A


Velünk biztosra mész. :)
 

Partnerprogram

Helyezd el reklámunkat weboldaladon, hírleveleidben és
keress pénzt a Webgalamb® szoftverrel!
E-mail:  
Jelszó:  
Figyelem! 1.200 forintot fizetünk ha most regisztrálsz!

Amellet, hogy partnerprogramunkkal igazán jelentős jutalékot fizetünk minden egyes értékesítés után, ráadásul a regisztrációt követően automatikusan jóváírunk virtuális számládon 1.200 forint jutalékot!

Teremts extra bevételt, keress pénzt weboldaladdal! Spórold meg a termékfejlesztés költségét, foglalkoz azzal, amivel sok más vállalkozás szívesen kezdené: A PROFITTAL.

Az internetes jövedelemteremtés legegyszerűbb módja más termékének ajánlása, értékesítése. Minden egyes realizált értékesítést követően jelentős jutalékot fizetünk neked.

Hogyan és mi a teendő?
Regisztráld magad az oldal alján található űrlapon. Mindössze néhány adatra lesz szükség. Lépj be ezt követően az általad megadott azonosítókkal a partnerprogram admin felületére ahol már megtalálod azt a linket (az ún. szponzorlinket), amit be tudsz illeszteni a weboldaladba. Ezt követően weboldaladon, ahová beillesztetted, megjelenik szöveges vagy képes reklámunk. Ne ijedj meg, ez egy nagyon egyszerű feladat, webmestered pár perc alatt biztosan képes ezt a műveletet elvégezni.

Amikor weboldaladnak látogatója rákattint erre a linkre, akkor nyilvántartási rendszerünk rögzíti azt, hogy a látogató a te weboldaladról érkezett. Ha a látogató akkor, vagy egy későbbi időpontban megvásárolja termékünket, akkor azt a rendszer jelzi nekünk és az ellenérték kiegyenlítését követően jóváírja neked a jutalékot. (Fontos: jutalékot csak megvalósult - azaz kifizetett - vásárlások után tudunk fizetni!)

Hogyan látni mennyi jutalék illet meg és hogyan kapod meg?
Ha belépsz a partnerprogramba egy adminisztrációs felületen látod, hogy mennyi volt az a jutalék, amit az általad generált vevők hoztak. Ha a jutalék mértéke 5.000 forint fölött van abban az esetben kérheted annak kifizetését. A partnerpogramunknál nem feltétel a számlaképesség!

Mekkora jutalék illet meg az egyes termékek után:
Minden egyes értékesített Webgalamb szoftver után

1.200 forintot

írunk jóvá!

Gondold csak meg!
Miután elhelyezed reklámunkat neked semmi teendőd nem lesz csak kérni kell a kifizetéseket tőlünk.
Ha "csak" néhány eladás érkezik havonta az oldaladról akkor is ez gyakorlatilag talált pénz, hiszen nem kell dolgoznod az értékesítéssel, mindössze hasznosítod a weboldaladon, hírleveledben található kihasználatlan felületet!

Még néhány fontos információ, kérjük feltétlenül olvasd el:
Tilos olyan oldalra elhelyezni reklámunkat amely:
  • warez,
  • pornó,
  • erőszakkal kapcsolatos,
  • szélsőséges politikai,
  • egyéb törvénybe ütköző,
tartalommal rendelkezik, vagy ezen tartalmú oldalak hirdetéseit futtatja! Az ilyen oldalakon elhelyezett hirdetés után a jutalékokat nem tudjuk biztosítani és fel fogunk szólítani a hirdetésünk törlésére. Fenntartjuk a jogot arra, hogy megválasszuk partnereinket.

Ha még nem regisztráltál itt megteheted:Név:  
E-mail:  
Telefonszám:  
Weboldal cím:  
Postázási cím:  
Számlázási cím:  
Jelszó:  
Jelszó ismét: