Webgalamb tudástár

vagy

A két szűrési lehetőség közül egyszerre csak egyet használhatsz!

Elegendő a tárhelyen a Webgalamb mappa nevét átírni az új névre.

Majd a Webgalamb 'Beállítások' menüpontjában a "Webgalamb szoftver elérési mappa helye" opciónál is átírni ugyanilyen módon az új mappa névre, figyelve arra, hogy ezen a helyen a mappa neve után egy / jelnek kell szerepelnie (pl.: hirlevel/ ) Ezen művelet kihagyása esetén a levélbe illesztett leiratkozási, adatmódosítási, megerősítési és egyéb Webgalambos linkek hibásak lesznek!

Ezen túlmenően fontos a honlapra már kirakott feliratkozói űrlapokat lecserélni az újrageneráltakkal, mivel az abban szereplő hivatkozás is más lesz (vagy azok form tag-jének action paraméterében a hivatkozást módosítani). Ezen művelet kihagyása esetén nem lehetséges a feliratkozás a kihelyezett űrlapokon keresztül!

A telepítés során kiírt, illetve a telepítési útmutatóban is szereplő starter.php fájl elérhetősége is megváltozik, tehát módosítani kell! Ezen művelet kihagyása esetén nem történik meg a követő és időzített levelek kiküldése!
http://www.webgalamb.hu/tudastar/?qa=idozitett-es-koveto-levelek-automatikus-kikuldesehez-szukseges-beallitasok

Fontos tudnivalók:

  • a megváltozott elérhetőség végett a már korábban kiküldött hírlevelekbe elhelyezett leiratkozási illetve egyéb Webgalambos linkek nem fognak működni
  • elképzelhető, hogy nem jelennek meg a már kiküldött levelekben Webgalamb által beillesztett képek
  • a már kiküldött levelek statisztikáját nem tudja a szoftver rögzíteni