Webgalamb tudástár

vagy

A két szűrési lehetőség közül egyszerre csak egyet használhatsz!

Az adott csoportban az "Extrák" menüpontot megnyitva található gombok közül kattints az "olvasók törlése" gombra. Itt lehetőséged van a csoport összes tagjának a törlésére, vagy egy már létrehozott csoportszűrőnek megfelelő feliratkozók törlésére. A törlés előtt dupla megerősítést kér a Webgalamb a törlésről, mivel a folyamat nem vonható vissza.