Webgalamb tudástár

vagy

A két szűrési lehetőség közül egyszerre csak egyet használhatsz!

A levélsorozat beállításához első lépésként készítsd el a sorozat leveleit. Ezeket később is módosíthatod illetve bővítheted hozzáadhatsz a sorozathoz újakat. Amikor elkészültek a levelek, a sorozat összes levelét egyesével kell beállítanod küldéshez. Ehhez a levél küldése menüpontot kell használnod.

Az ilyen levélsorozatokat a Webgalamb követő levélnek hívja, mivel a levelek a feliratkozó feliratkozási dátumát követik és ahhoz viszonyítva kerülnek kiküldésre.

Pl ha szeretnél a feliratkozóknak 5 naponta küldeni levelet a sorozatban akkor kb így fog kinézni a sorozat:
első levél -> 5. nap
második levél -> 10. nap
harmadik levél -> 15. nap
...

A késleltetés a feliratkozási dátumhoz kötött és nem az előzőleg kiküldött levélhez.
Természetesen a levelek között eltérő időközök is beállíthatóak.

Tehát a levél küldéséhez a levelek küldése menüpontot megnyitva válaszd ki a levelet, illetve ha szükséges akkor a megfelelő csoportszűrőt, majd Válaszd ki a "Követő levél küldése feliratkozás után ___ nappal" opciót. Itt a nappal szó előtti részbe tudod beírni a megfelelő késleltetési napok számát. Ezt követően kattints a "Küldés sorbaállítása" gombra, amely a küldést elhelyezi a feladatsorba. A gomb fölött közvetlenül beállíthatod azt is, hogy az adott napon hány órakor történjen meg a levél küldése, ez levelenként eltérő is lehet.

A gombra kattintás után megjelenő biztonsági kérdésen továbblépve a "Beállított levélküldések" menüpont "Követő levelek" részébe jutsz. A következő levél beállításához lépj ismét e levél külédse menüpontba és a következő levéllel is ismételd meg a folyamatot.

"Beállított levélküldések" menüpont "Követő levelek" részében vannak felsorolva a követő levélként beállított küldések. Itt a küldés feltételeit is tudod módosítani, illetve szükség esetén törölhetsz is egy-egy küldési feladatot.