part of

Webgalamb tudástár

vagy

A két szűrési lehetőség közül egyszerre csak egyet használhatsz!

Az időzített-, és a követő levelek automatikus kiküldéséhez, a visszapattanó levelek kezeléséhez és más itt nem sorolt de fontos feladatok elvégzéséhez, szükség van egy meghatározott fájl automatikus futtatását megoldani a Webgalamb használata során. Ez a fájl a telepített Webgalamb mappájában található "starter.php" nevű fájl.

A tárhelyszolgáltató által biztosított időzített scriptfuttatás, másnéven CRONJOB, beállítása tárhelyszolgáltatónként eltérő lehet, pontos információkat mindenképpen tőlük kérj.
Amennyiben van lehetőség a tárhelyen időzített script futtatásra (CRON), akkor a http://www.honlapod.hu/webgalamb-mappa-neve/starter.php script futtatását kell időzíteni, lehetőség szerint 10 percenként futtatva azt. Természetesen ezt a linket az általad használt Webgalamb elérési útvonal alapján módosítani kell.

Ha van mód a futtatási feladatnál linket megadni akkor használd csak a link megadását, azonban ha komplett parancsot kell megadni, javaslom az alábbi parancs használatát (ebben is módosítani kell a linket!):

/usr/bin/wget --delete-after http://honlapod.hu/webgalamb/starter.php >/dev/null 2>&1

Ha esetleg a tárhelyszolgáltatód nem biztosít számodra CRON beállítási lehetőséget, akkor az alábbi linken keresztül tudsz ingyenesen igénybe venni egy szolgáltatást, ami segítségedre lehet:
https://cron-job.org/en/

(ez az oldal tőlünk független, ezért a működésében segíteni nem tudunk, a megbízhatóságát nem tudjuk garantálni)


Segítsd a munkánkat, kérlek véleményezd az oldalon található információkat. Köszönjük!