"online marketing" címkéhez tartozó bejegyzések

10 kérdés – ember a cég mögött: Zajdó Csaba

Zajdó Csaba

Zajdó Csaba neve a legtöbb webáruház tulajdonos számára ismerősen cseng. Komplett rendszerei behálózzák a hazai e-kereskedelmet. Aki bérelt webáruházban gondolkozik, szinte megkerülhetetlenül találkozik oldalai, vagyis a WebShop Experts és a ShopRenter valamely termékével, szolgáltatásával.

Csaba keresett előadóként minden jelentős szakmai konferencián és tréningen megfordult már. Sőt, sajtómegjelenésekben sem szűkölködik. Nemcsak a webáruházak szakértője, de a listaépítés és a vevősokszorozás elkötelezett híve is. Értékesítést javító eszközével, az OptiMonkkal igazi áttörést hozott az online marketinget folytató vállalkozások életébe mind hazai, mind külföldi szinten.

Szívügyének tartja az e-mail marketinget, ezért rendszereit összekötötte és kompatibilissé tette a Webgalambbal, amit ügyfeleinek is meggyőződéssel ajánl. Lendületes, energikus vállalkozó egy ügyesen felépített, nagy csapattal. Ismerd meg Te is az embert a cég mögött!

Tovább a teljes bejegyzéshez »


3 módszer, amivel növelheted a hírlevél feliratkozóid számát

Címkék: , , , ● Nincs még hozzászólás.

Hírlevél feliratkozók

Érzed, hogy több embert is megfoghatnál a mostaninál? Tudod, hogy jó dolgot kínálsz, mégsem jutsz el annyi vevőhöz, amennyihez szeretnél? Látod, hogy érdekli az embereket a témád, de valahogy mégsem vásárolnak?

Íme 3 módszer, hogy több hírlevél feliratkozód legyen.

Tovább a teljes bejegyzéshez »


10 kérdés – ember a cég mögött: Temesvári Richárd

Temesvári Richárd - Websiker Ügynökség

Temesvári Richárd az az ember, aki az online világban „elveszett” mikrovállalkozóknak segít nyereséges internetes jelenlétet létrehozni. Vagyis az általa vezetett Websiker Ügynökséghez akkor is fordulhatsz, ha egészen pici vállalkozásod van, vagy akár Te magad vagy a cég.

Sőt, mi több! Mai interjúalanyunk nem pusztán online marketing tanácsadó, hanem remek kivitelező, ismertség többszörözési specialista, tréner, író és nem mellesleg négy gyermek büszke édesapja. Jelenleg egy olyan könyv megírásán dolgozik, ami igyekszik a mikrocégek számára az online marketing és a weboldalkészítés leges-legelső lépéseit a legérthetőbben leírni.

Richárd mindemellett az egyik legsikeresebb viszonteladónk, aki a Webgalambbal számos kisvállalkozásnak hozott üzleti sikereket az e-mail marketingben. Nem csoda, ha kíváncsiak vagyunk a titkaira. Ismerd meg Te is az embert a cég mögött!

Tovább a teljes bejegyzéshez »


10 kérdés – ember a cég mögött: Szalai Gabriella

Szalai Gabi

Szalai Gabriella az elfoglalt felnőttek angoltanára, aki vállalkozóként a nulláról, sőt, a mínuszból indulva megjárta a poklok poklát, ma mégis az ország legsikeresebb nyelvtanulástanára. Igen, merthogy ő nem nyelvet, hanem nyelvtanulást tanít.

Közösségi oldala meghaladja a 70.000 követőt, Angol Plusz Magazinját több mint 55.000-en olvassák hétről-hétre és több mint 10.000 eladott csomag tanulókártyájával a háta mögött tanítványai „sorban állnak” a termékeiért, szolgáltatásaiért.

Gabi fáradhatatlan kitartása mellett sokat köszönhet a marketingnek és az e-mail marketingnek. Ma már nem csak vevői tüntetik ki elismerésükkel, de a marketingszakma is megemelte előtte kalapját. 2015-ben elnyerte ugyanis a „Év Marketingese” díjat a Marketing Commando nagyszabású rendezvényén. Mivel Gabi is Webgalambos, mi is követjük fantasztikus eredményeit. Ismerd meg közelebbről az embert a cég mögött!

Tovább a teljes bejegyzéshez »


10 kérdés – ember a cég mögött: Fehér Márton és Gombos Zsolt

Online Marketing Akadémia

Rendhagyó módon ma egyszerre két nagyszerű online marketing szakembert mutatunk be Neked. Gombos Zsolt és Fehér Márton ugyanis évek óta egy csónakban evezve vezetik a rendkívül sikeres, tantermi oktatásról is ismert Online Marketing Akadémiát (OMA).

Tudásuk iparágtól függetlenül már rengetegszer bizonyított. Több száz marketingprojektet, több mint ezer élő képzésen résztvevő cégvezetőt és marketingest, több ezer eladott, otthoni önfejlesztésre alkotott tudásanyagot és több tízezer olvasót, követőt tudhatnak magukénak.

Márton és Zsolt maguk is használják a Webgalambot, amit ügyfeleiknek is szívesen ajánlanak. Hírlevelezésben szerzett sokéves tapasztalataikat egy most megjelent e-mail marketing tudásanyagban összesítették, amit már Te is elérhetsz.

Tovább a teljes bejegyzéshez »


10 kérdés – ember a cég mögött: Vida Ági

Vida Ági

Vida Ági nevét sok százezer nő, anya és egyre több férfi foglalja imába, legyen szó a babákkal, gyerekekkel kapcsolatos kérdésekről, az anyaságról vagy a vállalkozás rejtelmeiről.

Keresett pszichológus, online marketing szakértő és két fiúgyermek mellett vállalkozó édesanya, aki fáradhatatlanul új dolgok után kutat. Nevéhez annyi minden fűződik, hogy hosszú oldalakon át sorolhatnám. Sikeres tréningek, konferenciák, könyvek, online tananyagok, kerekasztalok és megannyi médiaszereplés.

Küldetése nemcsak különleges, de hihetetlen mértében szükséges is. Legnépszerűbb oldalait, a Gazdagmamit és a Kismamablogot több százezren olvassák havonta. Munkáját már nem csak országos, de európai szinten is számtalan díjjal elismerték. Hát csoda, ha Ági nem mindennapi világát egy kicsit közelebbről is szeretnénk megismerni?

Tovább a teljes bejegyzéshez »


10 kérdés – ember a cég mögött: Szombati Orsolya

Szombati Orsolya

Szombati Orsi a Sales Akadémia tulajdonosa és rendkívül sikeres trénere, aki a nyomulás nélküli értékesítés mellett kötelezte el magát. Nevéhez fűzhető a személyiségtípusok szerinti e-mail marketing Magyarországra való behozatala és elterjedése, amivel rengeteg vállalkozás ér el ma is átütő eredményeket.

Elismert szakértőként rendszeresen publikál szakmai magazinokban, ügyfélköre meghaladja a tízezres nagyságot. Értékesítési és ügyfélkezelési témában iparágtól függetlenül a legkisebb és legnagyobb cégek egyaránt szívesen fordulnak hozzá. Azon kevesek közé tartozik, akinek a vállalkozását profi e-mail marketing kivitelezéssel is megbízhatod.

Orsit nemcsak elkötelezett Webgalamb felhasználóként, de legendásan nyitott, kitartó, kedves és őszintén lelkes emberként, üzleti partnerként is ismerjük. Megkérdeztük, hogyan csinálja, mik a titkai.

Tovább a teljes bejegyzéshez »


10 kérdés – ember a cég mögött: Vámos Robi

Vámos Robi Táblácska

Vámos Robi mosolyra derítő vállalkozását, a Táblácskát talán nem is kell bemutatnunk. Kreativitással, pozitív életszemlélettel az ajándékozás örömén szárnyalva lüktet.

Szülőket, nagyszülőket, gyerekeket, kollégákat, barátokat és ismert embereket emlékeztet rá, hogy mindannyian egyediek és megismételhetetlenek. Hogy mindannyian fontosak valakinek. És ez úgy tűnik, nagyon kell a rohanó világban.

Robi régi kedves ügyfelünk, akivel nemcsak a Webgalamb kapcsán találkoztunk, de a CRM rendszerét is mi készítettük. Kifaggattuk hát a vállalkozásról, az e-mail marketingről és az élet nagy dolgairól…

Tovább a teljes bejegyzéshez »


Mikor öli meg a Facebook az e-mail marketinget?

Mikor öli meg a Facebook az e-mail marketinget?

Biztos Te is hallottad már (vagy esetleg tartasz is tőle egy kicsit), hogy befellegzett az e-mail kampányok sikerének. Meg hogy az e-mail marketing alapvetően halálán van, mert a közösségi média lenyom mindent.

Meg kell nyugtatnunk több év tapasztalata után, hogy ez még mindig nincs így.

Tovább a teljes bejegyzéshez »